Ez kell a nőnek! Egyetértesz vele?

Jankovics Anna
Írta: ,

Mi kell a nőnek? Már a kérdés is rossz. Egyrészt, mert a nő mint fogalom, igen széles meghatározással bír. Másrészt, valójában nem ez a kérdés, nem ez a titok. Inkább úgy kellene feltenni a kérdést: emberileg mit kell nyújtani a másiknak, akivel közös életet tervezek: A „női ember egyed” nőies felének ezen felül szerelem kell, és annak kimutatása szükséges. Persze, ez visszafelé is így van.

Ne akard megnevelni!

Ne azért, mert nem tetszik neki, „lázadni fog”, hanem azért, mert ha szépen kérve nem teszi azt, amit te szeretnél, sosem fogja teljes akarattal azt tenni.

Csak a megfelelési kényszer miatt úgy fog tenni „mintha”. Két dolgot tehetsz: vagy feladod, lemondasz kívánalmadról, vagy kivárod, míg ő is akarja.

A nő más utakon jut el egy következtetéshez, az eredményhez, néha lassabban, néha gyorsabban.

Ne akarj azonnali változást, ne erőlködj. Hallgasd meg őt, lehet, hogy sajátos megközelítése elfogadhatóbb, új, jobb irányt, alternatívát ad.

Ne akarj mindent megadni neki!

A nő nem házi kedvenc, hanem felnőtt ember. Jólesik neki – ahogy neked is – a figyelmesség, ám, ha valóban felnőtt, egy idő után idegesíteni fogja a „tutujgatás”.

A legtöbb, amit egy nőnek adhatsz, az a kedvesség, az elismerés, a tisztelet, csupa olyan dolog, ami emberi gesztus.

Saját személyiséged fejlesztése nem csak a te javadat, hanem a kapcsolat javát is szolgálja.

Ne élj helyette, azaz ne oldd meg minden problémáját csak azért, hogy neki semmi feladata ne legyen. Ezzel egyrészt „magadat heréled ki”, másrészt, hasztalannak fogja magát érezni.

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szabad néha mosogatnod

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019