Ez az oka annak, hogy az igazán boldog párok nem a Facebookon élik életüket

Balatoni Dóra
Írta: ,

Már megint tele van a Facebook üzenőfalad az ismerőseid boldogságával? Eljegyzési hírek, esküvői és babafotók? Nem csodáljuk, ha már eleged van belőle. Ha azonban jobban belegondolsz, egyáltalán nem biztos, hogy ezeknek az embereknek az élete csupa öröm és boldogság. A statisztikák azt mutatják, hogy az igazán boldog párok kerülik a közösségi oldalakat és nagyon ritkán osztanak meg fotókat a nyilvánossággal. Hogy miért? Olvasd el cikkünket, amelyből kiderül!

Csak a pillanatnak élnek Kép forrása: Maridav/depositphotos.com

Ha igazán jól alakul egy párkapcsolat, akkor a benne lévők gyakran nem is látnak mást, csakis egymást.

Érvényes ez a kapcsolat elejére, amikor körüllengi őket a rózsaszín köd, de ha igazán boldogok együtt, akkor ez az érzés még nagyon-nagyon sokáig megmarad.

Bár ők is imádják megörökíteni a közös pillanataikat és természetesen használják a közösségi médiát is, valójában meg sem fordul a fejükben, hogy közös képeiket nyilvánossá tegyék, inkább megőrzik saját maguknak és élvezik az együtt töltött pillanatokat.

Sokan - tudatosan vagy sem - azért is osztják meg boldogságot sugárzó közös fotóikat, hogy egy picit iriggyé tegyék a többieket.

Lehet ez egy titkos üzenet a pasi exének vagy a kibírhatatlan természetű szomszédnak, előfordul, hogy egy kicsit szándékosan szeretnénk jelezni a világnak, hogy nagyon boldogok vagyunk együtt.

Ha azonban valóban tökéletesen működik kettőtök kapcsolata, akkor semmi szükség erre.

Ebben az esetben megbíztok a párotokban, nem foglalkoztok másokkal és ezáltal nem is bizonygattok semmit a nagyvilágnak, egyszerűen nem érzitek szükségét ennek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019