5 dolog, amit a jelenlegi pasidnak tudnia kell az exedről

Szirák Viki
Írta: ,

Noha nem jó ötlet gyakran felhozakodni az ex-témával, azért igenis minden kapcsolatban át kell esni ezen a beszélgetésen is. Mindkettőtöknek beszélni kell a korábbi szerelmekről, hogy a jelenlegi kapcsolatotokat jobbá tegyétek. Az alábbi 5 dolgot pedig a mostani pasidnak muszáj tudnia a volt párodról!

Fontos megbeszélnetek, miért értek véget a korábbi kapcsolataitok.

Például lehet, hogy te sosem érezted magad eléggé értékesnek az exed mellett, mert alig dicsért meg, és folyton csak kritizált.

Ezt már csak azért is fontos tudnia a jelenlegi pasidnak, mert így kiszűrheti, melyek azok az érzékeny pontok, amikre különösen oda kell figyelnie a boldogságod érdekében.

Ha tényleg komolyan tervez veled, különösen tekintettel lesz arra, hogy az exed hibáit ne ismételje meg.

Ne érezd kínosan magad, ha még sosem volt olyan kapcsolatod, ami fél évnél tovább tartott volna.

Sokan emiatt inkább füllentenek, pedig nincs semmi szégyellnivaló abban, hogy nem tartott hosszú ideig a viszonyod az exeddel; sőt, inkább légy büszke magadra azért, hogy nem vesztegetted az idődet olyan pasira, aki nem érdemelt meg téged.

De a jelenlegi párodnak ezt tudnia kell, például azért is mert valószínűleg nagyon izgulni fogsz, amikor megismered a családját, vagy ő a tiédet.

Jobb, ha ezzel tisztában van!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019