Hogyan dolgozd fel, ha az exed már továbblépett, de te még sajnos nem?

Kovács Andrea
Írta: ,

Épp egy átlagos szombat este van, és beültél a barátnőiddel egy bárba, amikor elköveted azt a hibát, hogy végigpörgeted a Facebookot. Az egyik posztban ugyanis ott a srác, aki összetörte a szíved... egy másik lánnyal, aki kicsit hasonlít rád, de persze te sokkal jobban nézel ki. Mint akit hirtelen hátba szúrtak, az érzés úgy árad szét benned, hiszen alig telt el néhány hét a szakításotok óta, és ő máris valaki mással van.

Ne keveredj kalandokba Kép forrása: blog.urbanoutfitters.com

Amikor megtudod, hogy az exed máris továbblépett, valószínűleg úgy érzed, elvesztetted a versenyt.

A "ki lép tovább hamarabb" versenyt, ami kimondatlanul, de minden friss szingli fejében ott van.

Senki sem szeretné magát abban a helyzetben találni, hogy ő még az ex után szomorkodik, miközben a srác már rég mással van együtt.

De semmiképp se kövesd el azt a hibát, hogy hirtelen beleveted magad az ismerkedésbe, csak hogy megmutasd, te sem vagy egyedül.

Egyéjszakás kalandba keveredni egy ismeretlennel csak akkor, az alkohol hevében tűnik jó ötletnek, másnap reggel pedig sokkal rosszabbul érzed magad, mintha szimplán hazamentél volna aludni.

Töröld, töröld és töröld Kép forrása: shutuppp.tumblr.com

Nem tudjuk elégszer hangoztatni, mennyire fontos - ebben a helyzetben meg aztán pláne -, hogy ne nézegesd az exedet a Facebookon.

A szakítást követően is épp elég fájdalmas látni, ahogy jól érzi magát, de ha mindezt egy másik lánnyal teszi, az mindennél rosszabb.

A gond csak az, hogy ha ismerősök vagytok, szinte biztosan nem tudod megállni a kattintást, így tényleg el kell gondolkodnod azon, hogy letörlöd.

Nehéz ezt a döntést meghozni, mert azzal tényleg kiradírozod az életedből annyira, hogy semmit sem tudsz róla. De hidd el, amikor ezt megteszed, hosszú idő után először tényleg fel tudsz lélegezni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!