Ettől a nőtől menekülnek a férfiak – 4 típus, akivel nem mernek kapcsolatba bonyolódni

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
Ettől a nőtől menekülnek a férfiak – 4 típus, akivel nem mernek kapcsolatba bonyolódni

Kép forrása: schum45/depositphotos.com

Az ismerkedés szakaszában sokan a szebbik, alkalmazkodóbb arcukat mutatják, ám vannak helyzetek, amikor előbukkan a valódi személyiség – ez pedig akár a románc végét is jelentheti. Az alábbi 4 nőtípust például kifejezetten nehezen tudják kezelni a férfiak, és gyakran inkább a menekülő útvonalat választják.

Az elkényeztetett lányokból sajnos sokszor válik „hercegnő”, aki azt gondolja, hogy a rang, a státusz alapból jár, a drága holmik, a luxuscuccok elengedhetetlenek a megjelenéshez.

Sokat adnak a külsőségekre, gyakran ítélnek meg másokat a ruháik, öltözékük értékéről.

Szeretik a drága helyeket, és elvárják a pasitól, hogy hercegként viselkedjen. De az élet bizony nem Disney-mese!

A férfiak többségét frusztrálják a túl nagy elvárások, hogy folyton teljesítsenek, hercegként viselkedjenek, mindig lenyűgözzék a hercegnőt, és így beleragadjanak egy szerepbe.

Sok csalódás, megcsalás, kiábrándulás vezethet ahhoz, hogy valaki ilyen típussá váljon. Persze sokan esnek át ezeken, ám nem mindegy, hogyan tálaljuk a kudarcokat, a szétesett kapcsolatokat, illetve hogyan pozícionáljuk saját magunkat a világban és az új viszonyban.

A megmentésre váró nők áldozatnak mutatják be magukat. Olyannak, akit folyton kísér a balszerencse, folyton fél, mert úgy érzi, ez az új kapcsolat is csak kudarcokat tartogat a számára.

Vannak férfiak, akik szeretnek lovagok lenni, megmenteni az összetört szívű nőket, de a negatív dolgokra kiélezett, megmentésre vár nő hajlamos egyből rosszat feltételezni egy ártatlan szituációban is.

Nagy teher ez a pasinak. Félelemből vagy önvédelemből nem mer belefolyni a kapcsolatba egy ilyen, lelki sérüléseitől gyanakvóvá vált nővel.