Új esély az exnek? Ha az alábbi okok miatt szakítottatok, igenis megéri!

Szirák Viki
Írta: ,

Általában egy szakítás után nem túl jó ötlet újrakezdeni a volt pároddal, mindegy, hogy azóta már évek vagy "csak" hónapok teltek el. Azonban vannak kivételes esetek, amikor kifejezetten jó ötlet lehet újabb esélyt adni az exednek. Ha az alábbi 5 ok valamelyike miatt ért véget a kapcsolatotok, nyugodtan mondj igent egy esetleges újrakezdésre!

Amikor megismerkedtetek egymással, épp egy másik szakításból jöttél ki, és bár azt hitted, készen állsz valami újra, nem így volt?

Ha emiatt rövid időn belül szétmentetek, később akár ismét jó ötlet lehet új esélyt adni kettőtöknek.

Hiszen az együttlétetek alatt valójában az időzítéssel volt a legnagyobb gond, és nem kizárt, hogy egyébként ha később találkoztok, remek párost alkottatok volna.

Ha már tényleg kihevertél minden csalódást, ne félj felkeresni az exedet!

A munkád miatt ért véget a kapcsolatotok? Egy másik városba kellett költöznöd, esetleg annyira lefoglalt a karriered, hogy a kapcsolatodra nem maradt időd?

Vagy épp ellenkezőleg, te szerettél volna többet lenni a volt pároddal, de ő a napok jelentős részét inkább a munkahelyén töltötte?

Ha ez csak átmeneti dolog volt, és a szakítás óta megtaláltátok az egyensúlyt karrier és szerelem között, érdemes újabb esélyt adni az exednek.

Az emberek igenis változnak, ahogy a prioritások is!

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv