Az érzelmileg megközelíthetetlen férfi 5 árulkodó jele

Sándor Alexandra
Írta: ,
Az érzelmileg megközelíthetetlen férfi 5 árulkodó jele

Kép forrása: Olly/depositphotos.com

Folyton rá gondolsz, romantikus jelenetek állnak össze a fejedben, legszívesebben most rögtön szerelmet vallanál neki, vagy már meg is tetted… Ő viszont olyan, mint egy érzéketlen fadarab: még is nagy szó tőle, hogy egyáltalán válaszol az üzenetedre. A következő jelek felismerése talán segíthet, hogy legközelebb ne forduljon elő veled ilyen…

Sokat beszél a múltjáról Kép forrása: istillshootfilm.org

Amikor beleszeretsz egy érzelmileg megközelíthetetlen emberbe, folyamatosan kapod az arcodba a figyelmeztet jeleket.

A legtöbb szerelmes női szív azonban hanyag eleganciával mellőzi ezeket – főleg az exről szóló monológokat, hiszen a múlt nem a jelen.

Pedig ha a kiszemelted heves érzelmekkel nyilatkozik a volt párjáról, legyen szó parázsló haragról vagy végtelen szomorúságról, az azt jelenti, hogy még nem gyógyult ki teljesen az előző kapcsolatából.

Márpedig a „kutyaharapást szőrével” ilyenkor nem a legjobb terápiás mód…

Te zúgtál már bele olyanba, aki totál bezárkózott érzelmileg? Mi lett a dolog vége?

Többet adsz, mint amennyit kapsz

Legyen szó randiról, vagy egyszerűen közös időtöltésről, egy érzelmileg megközelíthetetlen ember társaságában folyton azt érzed, hogy többet adsz neki, mint amennyit kapsz tőle.

A gondoskodásod anyagi vagy más formában is megnyilvánulhat – a lényeg, hogy sosem kapsz érte igazi köszönetet, viszonzást pedig pláne nem remélhetsz.

Persze, álmodozhatsz arról, hogy ez egyszer majd változni fog, és idővel meglágyítod a szívét, ám saját magaddal szemben is sokkal korrektebb, ha inkább szembenézel a tényekkel: tovább kellene lépned.

Valószínű, hogy ez nem megy egyik pillanatról a másikra, de legelső lépés végre elhitetned magaddal: igenis megérdemled, hogy valaki teljesen odalegyen érted, ráadásul kimutatni se féljen.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba