Az érzelmi megcsalás 5 jele, amit nem veszel észre időben

Szirák Viki
Írta: ,

Sokaknak a megcsalás hallatán a szexuális együttlét vagy a csók jut eszébe, de valójában nem csak ebből áll a hűtlenség. Az érzelmi megcsalás ugyanis legalább ennyire fájdalmas, sőt, sok esetben még fájdalmasabb, mint egy fizikai félrelépés; ennek jeleit pedig sokkal nehezebb is észrevenni! Most mutatunk öt apró dolgot, ami arra utal, hogy a párod érzelmileg megcsal téged.

Kényes a telefonjára Kép forrása: unsplash

Az első, és egyben leginkább erőteljes jele az érzelmi megcsalásnak az, ha a pasid hirtelen rejtegetni kezdi előtted a telefonját.

Hallja, hogy jött egy üzenete, de csak akkor nézi meg, ha te épp nem állsz mellette.

Amikor valamit ellenőrizni szeretnétek a neten, nem a saját mobilját veszi elő, hanem javasolja, hogy keress rá inkább te a sajátodon.

Sajnos általában a telefon rejtegetése nem csak az érzelmi, de sokszor a fizikai megcsalás egyik jele is, hiszen gyakran megesik, hogy valaki azért nem akarja megmutatni a mobilját, mert kiderülne, hogy találkozgat is az adott személlyel.

Tegyük fel, hogy egy kolléganőjéről van szó, akinek sokat kell segítenie egy munkában az utóbbi időben.

Ha ez már húzódik egy ideje, és ilyenkor a pasi nemcsak elérhetetlen a mobilján, de későn is ér haza, az nagyon rossz jel.

Arra utal, hogy a másik nő társaságában teljesen elveszíti az időérzékét, és megfeledkezik mindarról, amit veled beszélt meg a nap hátralévő részében.

Persze ő arra hivatkozik, hogy a munka miatt késett, de sajnos gyakran megesik, hogy még a pasiban sem tudatosult, mit érez.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019