Jelek, hogy te érzelmileg sokkal érettebb vagy, mint a párod

Szirák Viki
Írta: ,
Jelek, hogy te érzelmileg sokkal érettebb vagy, mint a párod

Kép forrása: pexels

Bár azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást, és tény, hogy beleszerethetsz egy olyan pasiba, akivel nem is hasonlítotok egymásra, de van egy dolog, amiben jobb, ha nagyon is ugyanolyanok vagytok. Ez pedig nem más, mint az érzelmi érettség!

Az, hogy mennyire vagy érzelmileg érett, rengeteget számít a párkapcsolatodban.

Ezen képesség segítségével tudod ugyanis megoldani a problémákat úgy, hogy nyugodt maradsz, és képes vagy tiszta fejjel beszélni a felmerülő gondokról.

Ha te mindig veszel egy mély levegőt a viták előtt, és megpróbálod kiegyensúlyozott stílusban megoldani a konfliktusokat, az arra utal, hogy érzelmileg igazán érett vagy.

A kérdés, hogy vajon a pároddal mi a helyzet? Ha ő is igyekszik nyugodt maradni, és megértően kommunikáltok egymással, akkor szuper hírünk van, mert egyenlő szinten vagytok.

De van pár jel, ami arra utal, hogy kettőtök közül ő nem elég érett érzelmileg; legalábbis hozzád!

Amikor megbeszéltetek egy találkozót, de késésben vagy, a pasid hogyan reagál?

Ha egyszer rád telefonál, és megkérdezi, hogy minden rendben van-e, az szuper, sőt, arra utal, hogy nagyon figyelmes.

De ha közben többször is ír neked, hogy "merre vagy már?!", az nem éppen azt előjelezi meg, hogy érzelmileg érett lenne.

Ugyanerre utal, ha kettőtök közül mindig te vagy az, aki előbb bocsánatot kér, és aki mindig alkalmazkodik a másikhoz.

A leírásban te is magadra ismertél? Akkor biztos, hogy te vagy az érzelmileg érett a kapcsolatotokban, a párodnak pedig szüksége lenne még némi fejlődésre ilyen téren.