3 randi-szabály, ami teljesen értelmetlen - felejtsd el őket örökre!

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:

Még a múlt századból, vagy talán korábbról is őrzünk bizonyos párkapcsolati alapelveket, és ezek közül nem egy a randevúzgatásra vonatkozik. De vajon érdemes még foglalkoznunk ezekkel a szabályokkal, vagy már teljesen értelmüket vesztették? Többségükre inkább utóbbi az igaz, és most azt is megmutatjuk, milyen „előírásokkal” nem kell foglalkoznod soha többet.

„Maradj megközelíthetetlen”

Ki ne ismerné a távolságtartás, a titokzatosság alapszabályát? Szinte az első tanács, ami szembejön veled a randevúkat illetően, hogy ne árulj el túl sokat magadról és ne hagyd, hogy hamar megismerjen a kiszemelted, mert akkor idő előtt rád fog unni. Nos, ebből az egészből igazából annyit érdemes megfogadnod, hogy tényleg nem szerencsés, ha semennyit sem kell dolgoznia a figyelmedért, hiszen így tényleg egy könnyen kapható préda leszel a szemében.

Ugyanakkor teljesen helyzetfüggő, hogy ez esetedben mit is jelent, hiszen nyilván könnyebb kicsit titokzatosnak maradni akkor, ha egy vadidegennel randevúzol, mint akkor, ha a leghelyesebb, de jól ismert kollégáddal mész el egy találkára.

Ami biztos, a férfiak nem szeretik, ha úgy kell belőled kihúzni minden szót, ha túlságosan zárkózott, visszahúzódó vagy, hiszen ezt sokkal inkább visszautasításnak élik meg, nem pedig a vadászat örömének.

Úgyis lehetsz titokzatos, hogy közben kedves, vicces és figyelmes maradsz!

3 randi-szabály, ami teljesen értelmetlen - felejtsd el őket örökre!

„Csak a harmadik randi után feküdhetsz le vele”

Nos, valaha ennek a szabálynak is lehetett értelme: ha egy férfi a harmadik randit is végigülte veled, akkor jó eséllyel tényleg érdeklődött irántad. Persze, ahogy régen, úgy most is el lehet játszani a figyelmet, a törődést, és ugyanúgy leléphet valaki a hetedik találkozó után, mint az elsőt követően. Nyilván nem azt ajánljuk mi sem, hogy azon nyomban bújj ágyba azzal, akivel most találkoztál életedben először, de nem kell tragédiaként felfognod, ha úgy alakult az estétek, hogy az első randi során is az ágyban kötöttetek ki.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató