Egy erős nő tudja, hogy a következő 5 dolgot érdemli a párkapcsolatában

Szirák Viki
Írta: ,

Az évek során rengeteg tapasztalattal gazdagodunk, a kérdés már csak az, hogy képes vagy-e tanulni a hibákból, és mindezt a későbbiekben az előnyödre fordítani. A szerelmi életed terén is ugyanez érvényes: az erős nők pedig pontosan tudják, mi az, amit egy párkapcsolatban meg kell kapniuk. Ha te is egyetértesz az állításokkal, és ez alapján keresel partnert, jó hírünk van, mert te is ezt a tábort erősíted!

Az erős nők pontosan tudják, hogy egy párkapcsolatban elengedhetetlen a tisztelet, és ezt el is várják a partnerüktől.

Amennyiben ismerkedni kezdenek valakivel, aki nem tartja tiszteletben a véleményüket, ízlésüket, érdeklődési körüket, ők nem is pazarolják tovább az idejüket erre a személyre.

Hiszen miért kéne bárkinek is elmagyaráznod, mivel szereted tölteni a szabadidődet, vagy miért épp azt a munkát végzed, amit?

A tisztelet minden kapcsolatban elengedhetetlen, legyen az szerelem vagy barátság, aki pedig nincs tisztában ezzel, egyszerűen nem elég érett hozzá.

Intimitás Kép forrása: unsplash

A valódi intimitás sokkal több dologból áll, mint a szexuális együttlétek.

Ezt az erős nők nagyon is jól tudják; ők értik, hogy meg kell nyílniuk a párjuk előtt lelkileg, és ugyanezt a társuktól is elvárják.

A sebezhetőség együtt jár mindezzel, de a boldogság érdekében muszáj kockáztatni, ha pedig valaki erre nem hajlandó, valószínűleg nincs is benne teljes szívvel a kapcsolatban.

A közelség érzése, az őszinte beszélgetések mind megerősítik a köteléket, és ha ezt a másik fél nem érti meg, egyszerűen nem áll készen egy ilyen érett kapcsolatra.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba