5 dolog, amit egy erős nő nem tűr szó nélkül a kapcsolatában

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:

Egy erős, független nő sosem keres csak azért társat, hogy ne legyen egyedül. Dehogy! Ő jól érzi magát szingliként is, nem aggódik a párkapcsolati státusza miatt, amikor pedig mégis beleszeret valakibe, tényleg komoly tervei vannak. Eláruljuk, mi az az öt dolog, amit egy erős nő ezt követően viszont sosem viselne el egy kapcsolatban.

Nem érdeklik a kifogások Kép forrása: weheartit.com

Mindegy, hogy negyed órát késik a pasi a randiról, vagy az utolsó pillanatban a munkára hivatkozva lemondja, egy erős nő nem foglalkozik a béna kifogásokkal.

Ő nem hitegeti magát, nem próbál elfogadható magyarázatot keresni a férfi viselkedésére, és az pedig végképp elfogadhatatlan számára, hogy beletörődjön abba, hogy valaki felültette őt.

Rögtön észreveszi, ha valaki csak szórakozni próbál vele, és tudja, hogy aki nem őszinte vele, az nem érdemel még egy esélyt.

Ha egy férfi azt érezteti egy erős nővel, hogy nem elég fontos számára, vagy szimplán csak pazarolja az idejét, ő biztosan nem fél lezárni a kapcsolatot.

Mindegy, hogy csak néhány randi volt eddig, vagy már egy ideje kapcsolatban élnek!

Ő ugyanis pontosan tudja, hogy a párkapcsolat egyik lényege az, hogy van egy társunk, akire bármilyen élethelyzetben számíthatunk.

Ha épp ez a valaki nem felel meg ennek a kritériumnak, biztos, hogy nem ő az Igazi számára.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019