Mit éreztél, miután megcsaltad a párodat? Őszinte vallomások következnek

Kovács Andrea
Írta: ,
Mit éreztél, miután megcsaltad a párodat? Őszinte vallomások következnek

Kép forrása: unsplash

Mindig a pasikat állítjuk be félrelépőknek, holott a nők között is akad olyan, aki megbotlik. Öt bátor olvasónk vállalkozott arra, hogy elmesélje a történetét, hátha számodra is tanulságos lehet!

Gabi (25), egyetemista Kép forrása: unsplash

„Egyetlen egy barátomat csaltam meg, őt is még az első egyetemi években – egy bulin részegen összecsókolóztam az akkori legjobb barátommal. Persze rögtön elmondtam, mi történt, és iszonyúan bántott a dolog, de mivel „csak egy csókról” volt szó, a pasim végül megbocsátott. 

Csak hónapokkal később jöttem rá, hogy az az este valójában egy jelzés volt, hogy valami nagyon nincs rendben a kapcsolatunkban. Nem kaptam tőle sem elég figyelmet, sem elég szeretetet, és ez volt az, ami ittasan előtört belőlem. Amint rájöttem erre, és magamnak is ki tudtam mondani, hogy a szerelem ellenére sem vagyok boldog, tudtam, szakítanunk kell.”

Neked mi a véleményed a megcsalásról? Írd meg nekünk kommentben!

Enikő (32), projektmenedzser Kép forrása: unsplash

„Sokan elítélnek azért, ami történt, és megbántam, hogy ennyire önző voltam. Már az esküvőre készültünk, amikor pár hónappal a nagy nap előtt rájöttem, hogy nem akarom ezt.

Kétségbe estem, nem tudtam, hogyan szabaduljak, mit tegyek. Nem mertem odaállni, és megmondani, hogy fejezzük be, és folyton a bulizásba menekültem.

Az egyik ilyen alkalommal össze is akadtam egy fiúval, akivel végül le is feküdtem. Utána hazamentem, és bevallottam. Így 3 hónappal a lagzi előtt töröltük az egészet. A büntetésem, hogy az azóta eltelt 3 évben sem lettem újra szerelmes, míg az exem fél évvel később belebotlott a nagy Ő-be.”

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!