5 dolog, amire mindig emlékeztesd magad, ha az exed vissza akar térni hozzád

Kovács Andrea
Írta: ,
5 dolog, amire mindig emlékeztesd magad, ha az exed vissza akar térni hozzád

Kép forrása: odzadu.startitup.sk

Amikor már azt hiszed, végre túl vagy az előző kapcsolatodon, akkor jön az újabb próbatétel: megjelenik az exed és kijelenti, hogy újra akarja veled kezdeni. Vajon megéri újra belevágni? Hogy segítsünk a döntésben, összegyűjtöttük azokat a tényezőket, amelyeket ilyen helyzetben mindenképp érdemes átgondolnod!

 
 
 
 
Végre újra boldog vagy Kép forrása: walkdrvaming.tumblr.com

Ha végre túlélted a gyász időszakát és újra képes vagy arra, hogy önmagad boldogságát tartsd a legfontosabbnak, élvezed a szingli életet vagy épp most ismerkedsz egy jóképű idegennel, akkor a lehető legrosszabbkor toppanhat be az exed, hogy közölje, vissza akar kapni.

Ekkor egy pillanatra mindent bizonytalannak érezhetsz, azt is, amiben addig hittél.

Nem szabad azonban, hogy a múltad kísértsen, új életet kezdtél, koncentrálj a jövődre és azokra a lehetőségekre, amelyeket az élet eléd sodort.

Lehet, hogy csak önmagadnak teszel rosszat, ha mégis visszatérsz a volt barátodhoz, holott egy sokkal szebb jövő várhatna rád egy másik férfi mellett.

 
 
 
 
Feltépheti a sebeket

A sebeket nem könnyű begyógyítani, különösen egy fájdalmas szakítás után.

Sokáig szenvedtél, de úgy érzed, végre rátaláltál arra az útra, ami segít a felejtésben, és ekkor épp felbukkan az exed és közli veled, hogy szeretné újrakezdeni?

Nem ez lenne az első eset a történelemben… Bár lehet, hogy hízeleg neked és jó érzéssel tölt el, hogy az illető rájött, mégis te vagy neki a legfontosabb a világon, még sem biztos, hogy jó megoldás visszatérni hozzá.

Ha már odáig eljutottál, hogy kidobtad a lakásból a dolgait, törölted a közös képeket a közösségi oldalakról és a lelkedben is újra békét teremtettél, nem ajánlott visszanézni és újra lerombolni azt, amit nehezen végre sikerült felépítened.

 
 
 
 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv