Vészjósló jelek, hogy szinte teljesen elvesztetted magad a párkapcsolatodban

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:
Vészjósló jelek, hogy szinte teljesen elvesztetted magad a párkapcsolatodban

Kép forrása: spaxiax/depositphotos.com

Amikor szerelmes vagy, természetes, hogy a párod egyes személyiségjegyeit te is átveszed, ez pedig fordítva is igaz. Minél több időt töltesz ugyanis valakivel, annál inkább hasonlítani kezdetek egymásra. Ezzel semmi gond nincs: a problémák ott kezdődnek, ha olyannyira a kapcsolat körforgásába kerülsz, hogy teljesen el is veszíted magad. Az alábbi jelek pedig erősen erre utalnak!

Ha már összeköltöztetek a pasiddal, nézz körbe a lakásban. Kinek a holmijai vannak a hálószobában és a nappaliban?

Ha a te tárgyaid szinte teljesen eltűntek, a párnáid le lettek cserélve, az ajándékba kapott cuccaid pedig egy dobozban hevernek a szekrényben, az kicsit sem jó előjel.

Ez ugyanis arra utal, hogy a pasid a kapcsolatotokban teljes mértékben elnyom téged, és nem hagyja, hogy kimutasd az igazi énedet. Sőt, ez azt is jelenti, hogy a partnered talán úgy véli, a számodra értékes dolgok egyáltalán nem olyan fontosak, mint az, amit ő szeret.

Ha még ebben sem tudtok kompromisszumot kötni, hogyan tudnátok navigálni a közös jövőtökben? A későbbiekben ugyanígy elnyomna téged, és neked szinte semmibe sem lenne beleszólásod.

A párkapcsolatokban igenis vannak konfliktus helyzetek, és olyan pillanatok, amikor a felek egyszerűen nem tudnak dűlőre jutni. Például nehezen egyeznek meg abban, hogy hova menjenek el vacsizni, nyaralni, vagy szimplán csak egy kérdésben nem egyezik a véleményük.

Ezzel semmi gond nincs, hiszen mindketten eltérő személyiségek vagytok. A gond ott kezdődik inkább, ha te folyton rábólintasz szinte mindenre, csak hogy elkerüld a konfliktusokat.

Például te nem is akartál hamburgert enni, de mivel a pasi igen, így beleegyeztél. Ez viszont szép lassan ahhoz vezet majd, hogy teljesen elveszíted magad, és már a nagyobb döntésekbe sem lesz beleszólásod.

Persze ez előbb-utóbb zavaróvá válik számodra, de évekkel később már nehéz változtatni ezen a dinamikán.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?