Vészjósló jelek, hogy szinte teljesen elvesztetted magad a kapcsolatodban

Szirák Viki
Írta: ,
Vészjósló jelek, hogy szinte teljesen elvesztetted magad a kapcsolatodban

Kép forrása: spaxiax/depositphotos.com

Amikor szerelmes vagy, természetes, hogy a párod egyes személyiségjegyeit te is átveszed, ez pedig fordítva is igaz. Minél több időt töltesz ugyanis valakivel, annál inkább hasonlítani kezdetek egymásra. Ezzel semmi gond nincs: a problémák ott kezdődnek, ha olyannyira a kapcsolat körforgásába kerülsz, hogy teljesen el is veszíted magad. Az alábbi jelek pedig erősen erre utalnak!

Talán neked fel sem tűnt eddig, de érdemes megfigyelned, hogyan beszélgetsz a barátnőiddel. Amikor arról van szó, hogy mivel töltöttétek az elmúlt heteket, mióta nem találkoztatok egymással, te folyton többesszámban beszélsz?

Ahelyett, hogy elmondanád, te hogy vagy, inkább arról mesélsz, hogy a pasiddal miket csináltatok, merre jártatok, milyen terveitek vannak, és észrevétlenül mindig azzal kezded a mondatot, hogy "Mi...".

Ez viszont erőteljesen utal arra, hogy az utóbbi időben a saját személyiséged háttérbe került, és csak a közös dolgokra koncentrálsz.

Ez a kezdetekben természetes, de ha már évek óta együtt vagytok, és mindig csak vele kapcsolatban van új sztorid, az nem túl jó előjel.

Amikor nem élsz párkapcsolatban, könnyű mások felett ítélkezni, ha olyan dolgokat is elviselnek a párkapcsolatukban, amit te állításod szerint biztosan nem tűrnél el senkitől.

Idézd fel, mik voltak azok a dolgok, amelyekről egykor úgy gondoltad, hogy sosem tolerálnál a pasidtól.

Van olyan közte, amit a jelenlegi párodnál mégis elfogadsz, bár magad sem tudod, miért?

Amennyiben a válaszod igen, ideje elgondolkodnod, hogy mennyire vagy ténylegesen önmagad a kapcsolatodban. Ne viselj el olyan dolgokat a pasidtól, amik számodra egyébként nem elfogadhatóak, csak azért, mert félsz, hogy elveszíted őt!

Ha igazán szeret, a kedvedért változtatni fog azokon a dolgokon, amikkel megbánt téged.

Ha pedig mégsem, biztos lehetsz abban, hogy nem ő az Igazi számodra!

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba