5 életre szóló lecke, amit egy huszonéves elvált nő a saját bőrén tanult meg

Sándor Alexandra
Írta: ,
5 életre szóló lecke, amit egy huszonéves elvált nő a saját bőrén tanult meg

„Most már hálás vagyok a válásomért a sornak” – mondja Jillian Kramer, a The Huffington Post újságírója. Friss seb birtokában csaknem lehetetlen elhinni, hogy valaki őszintén nyilatkozhat így, ám a 28 esztendős hölgy elmeséli, miként játszódott le benne ez az egész.

„A szerelem nem hal meg.”

„Csak megváltozik. Valami olyanná alakul, hogy hirtelenjében lehetetlenné válik együtt leélni az életet, vagy akár egymás társaságában tölteni a következő hetet.

Teljesen azonban nem múlik el. Most már egyáltalán nem bírom elképzelni, hogy együtt éljek a volt férjemmel. Csak megsemmisítenénk egymást, tönkretennénk a másik boldogságát.

De mivel a szerelem utolsó morzsája még itt lapul bennem, őszintén kívánom neki, hogy boldog legyen. Ezzel együtt viszont hazudnék, ha azt állítanám, hogy semmi káröröm nincs bennem, amikor meghallom, hogy csinált valami hülyeséget.

Legutóbb például egy pincérnő magamutogatónak nevezte, miután a bankkártyáján a saját arcképe szerepel. Ezen nagyon jót nevettem!” – meséli még mindig kuncogva Jillian.

„Valaki majd meglátja bennem az értéket.”

„Amikor összepakoltam a holmijaimat az akkori férjemmel közös lakásban, éppen változóban volt a melltartóméretem, és történetesen leárazást hirdettek az egyik legismertebb fehérneműmárka webáruházában, úgyhogy alaposan bevásároltam.

A csomag érkezése után egyenként bontogattam a szerzeményeimet, az exem pedig besétált a hálószobába, s megkérdezte, hogy ugyan ki az ördög fog engem látni a vadonatúj melltartókban és fűzőkben.

Ötletem sem volt. Csak reménykedtem benne, hogy egyszer majd valaki fog. És az a valaki majd meglátja bennem a kedves, kalandvágyó, nagylelkű nőt, aki igazán dögösen mutatott a csipkecsodákban. Szerencsére igazam lett…” – kacsint Jillian.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?