Elvált apukából álompasi? Nem is lehetetlen!

Írta: ,

Manapság egyáltalán nem ritka, hogy valaki egy-két házasságot, vagy nagyon is komoly kapcsolatot maga mögött hagyva keres ismét párt. Míg néhány évtizeddel ezelőtt egy válás is felért a végítélettel, addig mostanság már egyáltalán nem általánosítunk ilyen könnyen. Sőt, időnként az elvált apuka lehet a legideálisabb jelölt számodra… Mutatjuk, miért!

Komoly tapasztalata van a kapcsolatokban Kép forrása: imgfave.com

1/4 Komoly tapasztalata van a kapcsolatokban

Ha valaki, akkor egy elvált apuka garantáltan megjárt minden lépcsőfokot, ami egy kapcsolatban csak lehetséges.

Biztos, hogy volt fülig szerelmes, csalódott és kiábrándult, megtapasztalta már, mivel jár egy komoly kapcsolat, függetlenül attól, hogy a boldog csúcsról, vagy az elkeserítő mélypontról beszélünk.

Az a kapcsolat, ami olyan komolyra fordult, hogy gyermekáldásra is sor került, garantálja az értékes tapasztalatokat.

Ez persze néha előny, néha hátrány, de abban biztos lehetsz, hogy ha valakinek, akkor egy elvált apukának határozott elképzelései vannak arról, mit szeretne, illetve mit nem szeretne.

Értékeli az apró örömöket Kép forrása: fabyoubliss.com

2/4 Értékeli az apró örömöket

Ha valaki megjárta már kapcsolatában a poklok poklát, akkor két dolog garantáltan igaz rá: egyrészt nem akar majd még egyszer ugyanabba a helyzetbe kerülni, másrészt sokkal jobban fogja értékelni a kapcsolat apró örömeit.

Utóbbi egyúttal azt is jelenti, hogy nem csinál nagy ügyet az apró-cseprő dolgokból, hiszen tudja, hogy azokra nem érdemes sok időt pazarolni.

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és kiemelkedően boldog időszakok.

Egy elvált apuka oldalán több juthat a pozitívumokból, pontosan azért, mert ő máshogy látja és értékeli az életet, a kapcsolatot.

Tisztában van vele, mi mivel jár, hogy egy komoly baklövéssel minden felborulhat, ezért nem akar hibázni. Az örömteli dolgokra viszont több időt és energiát szán majd.

Motivált, hogy minden stimmeljen

3/4 Motivált, hogy minden stimmeljen

Egy elvált apuka sokkal komolyabban áll a kapcsolatokhoz, hiszen ő nem csupán egy nőt akar maga mellé, hanem olyasvalakit, aki anyaként is helytáll.

Ha tehát egy ilyen férfi téged szemelt ki magának, akkor biztos lehetsz benne, hogy valóban elvarázsoltad és őszintén bízik abban, hogy veled komolyan meg tudja tervezni a jövőjét.

Ez részben önbizalmat adhat neked, részben pedig a kapcsolatotokat is megalapozhatja. Ő bizonyára mindent belead majd, hogy rendben legyenek köztetek a dolgok, ugyanis nem fog akárkit bemutatni a gyermekének.

Sem magának, sem a kicsinek nem akar majd csalódást okozni, így egész biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolatotok többet jelent számára, mint egy futó kaland.

Nem ijed meg a gyerektémától Kép forrása: etsy.com, Jelika Designs

4/4 Nem ijed meg a gyerektémától

Egy elvált apuka tudja, hogy egy gyerek mennyi felelősséggel, munkával és idővel jár, viszont azzal is tisztában van, hogy az apróságok mennyi örömet tudnak okozni.

Persze itt is két véglettel szembesülhetsz: az apukával, aki korából vagy körülményeiből adódóan nem akar több gyereket, vagy azzal, aki egész biztosan bővítené még a család létszámát.

Ezt egyébként nem árt időben tisztáznotok. Tudja, hogy a gyermek fontos része és kérdése egy kapcsolatnak, ezért nem kezd el hebegni a randin, és nem felejti el hirtelen a telefonszámodat, ha felmerül a téma.

Egész biztos, hogy ő is tisztázni szeretné ezt a kérdést, bármelyik oldal mellett is teszi le a voksát. Ha pedig pozitív a válasza, biztos lehetsz benne, hogy mindenben számíthatsz majd rá, amikor megérkezik a baba.