Elvált apukából álompasi? Nem is lehetetlen!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Elvált apukából álompasi? Nem is lehetetlen!

Manapság egyáltalán nem ritka, hogy valaki egy-két házasságot, vagy nagyon is komoly kapcsolatot maga mögött hagyva keres ismét párt. Míg néhány évtizeddel ezelőtt egy válás is felért a végítélettel, addig mostanság már egyáltalán nem általánosítunk ilyen könnyen. Sőt, időnként az elvált apuka lehet a legideálisabb jelölt számodra… Mutatjuk, miért!

Komoly tapasztalata van a kapcsolatokban Kép forrása: imgfave.com

Ha valaki, akkor egy elvált apuka garantáltan megjárt minden lépcsőfokot, ami egy kapcsolatban csak lehetséges.

Biztos, hogy volt fülig szerelmes, csalódott és kiábrándult, megtapasztalta már, mivel jár egy komoly kapcsolat, függetlenül attól, hogy a boldog csúcsról, vagy az elkeserítő mélypontról beszélünk.

Az a kapcsolat, ami olyan komolyra fordult, hogy gyermekáldásra is sor került, garantálja az értékes tapasztalatokat.

Ez persze néha előny, néha hátrány, de abban biztos lehetsz, hogy ha valakinek, akkor egy elvált apukának határozott elképzelései vannak arról, mit szeretne, illetve mit nem szeretne.

Értékeli az apró örömöket Kép forrása: fabyoubliss.com

Ha valaki megjárta már kapcsolatában a poklok poklát, akkor két dolog garantáltan igaz rá: egyrészt nem akar majd még egyszer ugyanabba a helyzetbe kerülni, másrészt sokkal jobban fogja értékelni a kapcsolat apró örömeit.

Utóbbi egyúttal azt is jelenti, hogy nem csinál nagy ügyet az apró-cseprő dolgokból, hiszen tudja, hogy azokra nem érdemes sok időt pazarolni.

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek és kiemelkedően boldog időszakok.

Egy elvált apuka oldalán több juthat a pozitívumokból, pontosan azért, mert ő máshogy látja és értékeli az életet, a kapcsolatot.

Tisztában van vele, mi mivel jár, hogy egy komoly baklövéssel minden felborulhat, ezért nem akar hibázni. Az örömteli dolgokra viszont több időt és energiát szán majd.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba