7 dolog, amit eltanulhatnánk a pasiktól, hogy könnyebb legyen az életünk

Nagy Niki
Írta: ,
7 dolog, amit eltanulhatnánk a pasiktól, hogy könnyebb legyen az életünk

Kép forrása: India Earl Photography

Na jó, néha nehezünkre esik beismerni, de a srácoknak általában könnyebb az életük. Hogy miért? Nem csak azért, mert nekik sem szülni nem kell, sem havonta 3-5 napot hasfájással és egyéb kellemetlenségekkel tölteni, hanem azért is, mert teljesen máshogy fogják fel a körülöttünk lévő világot – néhány dolgot pedig mi is eltanulhatunk tőlük.

Háttérbe a pletykával

Mi, nők, legtöbben szeretünk pletykálni – nincs is értelme tagadni. Ha összeülünk a barátnőkkel, szeretjük megtárgyalni, kinek van új pasija, ki vágatta szörnyűre a haját, vagy kit rúgtak ki az állásából.

Ezzel csak akkor van gond, ha a szűk baráti körön kívül is csinálod, és elterjed rólad, hogy te vagy a pletykás lány.

A srácok ritkán beszélnek egymásról, sőt, még magukról is a barátaiknak – ha nem a legjobb barátnőiddel vagy, tartsd te is ehhez magad.

Figyelj magadra! Kép forrása: photographypla.net

Lássuk be: a pasik általában többet gondolnak magukra, mint mi, nők.

Hajlamosak vagyunk anyaszerepbe kényszerülni, és mások szükségleteit a sajátjaink elé helyezni, ami egy darabig biztosan jól is jöhet, de ha túlzásba visszük, azzal jár, hogy nem érünk el annyi mindent az életben, amennyit szeretnénk.

Ne félj önző lenni, és azt tenni, amit szeretnél! Foglalkozz a saját életeddel, és ha azt rendbetetted, akkor jöhetnek mások – de mindig te legyél a lista élén!

Vagyaim.hu

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató