7 dolog, amit eltanulhatnánk a férfiaktól, hogy könnyebb legyen az életünk

Nagy Niki
Írta: ,
7 dolog, amit eltanulhatnánk a férfiaktól, hogy könnyebb legyen az életünk

Kép forrása: India Earl Photography

Na jó, néha nehezünkre esik beismerni, de a srácoknak általában könnyebb az életük. Hogy miért? Nem csak azért, mert nekik sem szülni nem kell, sem havonta 3-5 napot hasfájással és egyéb kellemetlenségekkel tölteni, hanem azért is, mert teljesen máshogy fogják fel a körülöttünk lévő világot – néhány dolgot pedig mi is eltanulhatunk tőlük.

A srácokra jellemző inkább, hogy a barátságokat jobban értékelik, mint egy-egy kapcsolatot – bár ránk nézve ez nem túl hízelgő, mégis követendő példa lehet.

Borítottál már fel barátságot egy srác miatt, akiről aztán kiderült, hogy nem is érdemelte volna meg az idődet?

A barátaid azok, akik mindig ott vannak melletted – hiába vagy szerelmes, erre mindig emlékezned kell, és nem hanyagolhatod el őket semmiféle pasiért, még akkor sem, ha véletlenül kiderül, hogy ő az igazi.

Tanulj meg dönteni! Kép forrása: tumblr.com

Drágám, mit együnk vacsorára?Nem tudom, nekem mindegy.Akkor legyen kínai.Fúj, az nem jó.Akkor olasz?Most nem akarok szénhidrátot enni. Egy jó leves?Azt most nem kívánom.

Ismerős?

Az istenért sem tudunk néha dönteni, még akkor sem, ha olyan banális dologról van szó, mint a vacsora. Ne vegyél mindent olyan komolyan, és néha hagyd, hogy csak úgy érzésből dönts egy-egy kérdésben – persze ne abban, hogy felmondj-e vagy sem, vagy vállalj-e gyereket, de mondjuk abban, hogy mit egyetek, nyugodtan engedd el magad.

Ne görcsölj rá arra sem, ha nincs kedved elmenni bevásárolni és főzni – kövesd a pasik példáját, és jutalmazd meg magad azzal, hogy rendelsz valami finomat a NetPincérről, és az ágyban eszed meg a kedvenc sorozatodat nézve!