5 előny, ha a szerelmed fiatalabb, mint te

Írta: ,

Soha nem gondoltam volna, hogy a boldogságot egyszer egy nálam fiatalabb fiú oldalán találom meg, hiszen mindig is úgy gondoltam, hogy álmaim férfija legyen nálam idősebb és tapasztaltabb. Mostanra viszont rájöttem, hogy egy fiatal férfi és épp annyi – ha nem több – pozitívummal bír, mint egy idősebb. Véleménycikk következik arról, hogy a kor tényleg nem minden.

Önfeledt szerelem Kép forrása: theberry.com

1/5 Önfeledt szerelem

Minden szerelem más, tudom. De az eddigi tapasztalataim alapján bátran mondhatom, hogy úgy nem képes egy idősebb férfi sem szeretni, mint ahogyan egy fiatal. Ennek nagyon egyszerű okai vannak: egy középkorú pasi jó esetben már túl van számos csalódáson, szakításon, netán még váláson is, arról nem is beszélve, hogy könnyen lehet, hogy van gyereke. Ebből kifolyólag sokkal óvatosabban szeret, megvannak már a korlátai és elég kevés dologban tudsz az első lenni az életében.

De egy fiatal pasival minden annyira más...! Könnyed és önfeledt az egész, nem fél szeretni és ezt kimutatni sem. Az ő gesztusai még ösztönből jönnek és nincsenek játszmák sem. Ez a kapcsolat tényleg az érzelmekről és a rózsaszín ködről szól. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2/5 Nincs unalom

A fiatal srácok még tudják, hogy mi az a spontaneitás és szeretik is! Legyen szó egy buliról, vagy csak arról, hogy leugorjunk-e a Velencei tóra éjszakai fürdőzni, mert éppen ahhoz van kedvünk.

Energikusak és szeretnek mindenbe belevágni. Ráadásul szuperül lehet velük bulizni, szeretik a modern zenét és nem akarnak hazamenni hajnali 1-kor.

Tudom, hogy ez nem feltétlenül kor függő, de azért mégis... Egy idősebb férfi jobban szereti a kényelmet, a kiszámíthatóságot és pihenést. Egyszóval más a fogalmuk arról, hogy mit is jelent a Carpe Diem, de a fiatal szerelem pontosan úgy értelmezi, ahogy te is: csupa izgalom. :)

Őszintén értékelnek téged Kép forrása: kristenkilpatrick.com

3/5 Őszintén értékelnek téged

A fiatalabb pasik sokkal nagyobb lelkesedéssel szeretnek, minket nőket, mint idősebb társaik. Miből adódik ez? Nem tudom, talán abból, hogy kevesebb partnerük volt, vagy abból, hogy fel tudnak ránk nézni.

Bármi is az oka, ők őszintén képesek még a női szépségért rajongani és ezt szeretik is gyakran a tudtunkra adni.

Mellettük szerencsésnek és különlegesnek érzi magát az ember lánya és ez annyira jóóóóó...!

Szuper szex Kép forrása: culturacolectiva.com

4/5 Szuper szex

A fiatalabb pasikban megvan minden, ami ehhez kell: lelkesedés, rajongás, bevállalósság, szenvedély.

A fizikai állóképesség pedig nem szab határokat.

Azt hiszem ezt nem is kell tovább részletezni... hmm.

Vissza az alapokhoz Kép forrása: tumblr.com, shortlovespan

5/5 Vissza az alapokhoz

Mi kell egy jó párkapcsolathoz? Közös érdeklődési kör és szuper kémia. Sajnos az egyik kevés a másik nélkül. Ez persze még nem korhoz kötött, de amíg egy középkorú férfi inkább választ pár magának az alapján, hogy mennyire lenne a jelölt jó anya, vagy éppen mennyire érezheti magát biztonságban mellette, egy huszonéves srác viszont csak az ösztöneire hallgat! Nem akar megalkudni, hiszen a számára tökéleteset keresi és nem a „megfelelőt”.

Egyszóval a kapcsolat egy fiatalabb pasival arról szól, amiről szólnia kell: heves érzelmekről, szerelemről, kémiáról és arról, hogy tényleg nem bírjátok egymás nélkül - és ez az, amit szerelemnek hívunk, én pedig boldogabb vagyok, mint valaha.