5 előny, ha a szerelmed sokkal fiatalabb mint te

Dienes Petra
Írta: ,
5 előny, ha a szerelmed sokkal fiatalabb mint te

Soha nem gondoltam volna, hogy a boldogságot egyszer egy nálam fiatalabb fiú oldalán találom meg, hiszen mindig is úgy gondoltam, hogy álmaim férfija legyen nálam idősebb és tapasztaltabb. Mostanra viszont rájöttem, hogy egy fiatal férfi és épp annyi – ha nem több – pozitívummal bír, mint egy idősebb. Véleménycikk következik arról, hogy a kor tényleg nem minden.

Önfeledt szerelem Kép forrása: theberry.com

Minden szerelem más, tudom. De az eddigi tapasztalataim alapján bátran mondhatom, hogy úgy nem képes egy idősebb férfi sem szeretni, mint ahogyan egy fiatal. Ennek nagyon egyszerű okai vannak: egy középkorú pasi jó esetben már túl van számos csalódáson, szakításon, netán még váláson is, arról nem is beszélve, hogy könnyen lehet, hogy van gyereke. Ebből kifolyólag sokkal óvatosabban szeret, megvannak már a korlátai és elég kevés dologban tudsz az első lenni az életében.

De egy fiatal pasival minden annyira más...! Könnyed és önfeledt az egész, nem fél szeretni és ezt kimutatni sem. Az ő gesztusai még ösztönből jönnek és nincsenek játszmák sem. Ez a kapcsolat tényleg az érzelmekről és a rózsaszín ködről szól. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

A fiatal srácok még tudják, hogy mi az a spontaneitás és szeretik is! Legyen szó egy buliról, vagy csak arról, hogy leugorjunk-e a Velencei tóra éjszakai fürdőzni, mert éppen ahhoz van kedvünk.

Energikusak és szeretnek mindenbe belevágni. Ráadásul szuperül lehet velük bulizni, szeretik a modern zenét és nem akarnak hazamenni hajnali 1-kor.

Tudom, hogy ez nem feltétlenül kor függő, de azért mégis... Egy idősebb férfi jobban szereti a kényelmet, a kiszámíthatóságot és pihenést. Egyszóval más a fogalmuk arról, hogy mit is jelent a Carpe Diem, de a fiatal szerelem pontosan úgy értelmezi, ahogy te is: csupa izgalom. :)