5+1 ellenállhatatlan női praktika, amiktől bezsongnak a férfiak

Berényi Nóri
Írta: ,
5+1 ellenállhatatlan női praktika, amiktől bezsongnak a férfiak

Kép forrása: pexels.com

Nők vagyunk, tudjuk, mitől döglik a légy és mivel lehet a férfiakat az ujjunk köré csavarni. Egy kis odafigyelés és bármit elérhetsz egy pasinál. A lényeg az időzítésen és a magabiztosságon van. Ezekkel a trükkökkel biztos, hogy sok férfiszívet megőrjítesz majd.

Az „otthon melege” érzés Kép forrása: samlandreth.com

A férfiak szeretik, ha egy nő az ágyban tüzes domina, de legalább ennyire szeretik, ha az imádott nőjük megteremti lakásukban az „otthon melege” érzést.

Hogy mi kell ehhez? Egy kis törődés. Lepd meg párodat egy finom vacsorával, utána egy kényeztető masszázzsal, majd gondoskodj egy jó filmről is.

A férfiaknak nagyon fontos tényező az állandóság, mivel munkájuk miatt kell egy hely, ahol lenyugodhatnak és végre kikapcsolódhatnak. Az pedig már csak hab a tortán, hogy te is ott vagy mellette.

Testbeszéd Kép forrása: stylemepretty.com

Na igen, kevés pasi tud ellenállni a női testbeszédnek. De még mielőtt arra gondolnál, hogy ehhez mély dekoltázst kell villantanod, akkor nagyon tévedsz.

A férfiak odáig vannak a titokzatos nőkért, akiket szinte lehetetlen megszerezni, így leginkább akkor leszel nyeregben, ha bevetsz egy csábos nézést, mélyen a szemébe nézel, majd elkapod a tekintetedet.

Ebből tudni fogja, hogy érdekled, viszont nem bízza el magát attól, hogy egész este csak őt bámulod.