5+1 férfi típus, ami ellenállhatatlan a nők szemében

Berényi Nóri
Írta: ,
5+1 férfi típus, ami ellenállhatatlan a nők szemében

Vannak olyan férfiak, akik olyan hatást gyakorolnak a nőkre, hogy egyből azt érzed, kell neked. Egy megmagyarázhatatlan vonzalom köt hozzá és annyira a hatása alá kerülsz, hogy folyton ökölbe szorul a gyomrod, mikor meglátod. Ők azok, akikért mi nők megőrülünk.

Az Üzletember Kép forrása: bloglovin.com

Hiába, de annyira szexi az a fehér ing-zakó kombináció, ráadásul az is nagyon imponáló, ha tudjuk, hogy agilis, fontos számára a siker, az előrejutás. Ebben nincs semmi rossz, minden nő szeret a törékeny díva szerepében feltűnni, aki megteremti a férfi számára azt a környezetet, ami inspirálja és ez által fejlődni is tud.

Ennél a típusnál nagyon nehéz megtalálni az arany középutat a munka és a magánélet között, ezért neked kell jobban koordinálnod a magánéleteteket, de egy ilyen társ mellett menni fog.

A Favágó Kép forrása: imgur.com

Abban biztos lehetsz, hogy ez a típus nem a konditeremben szedte össze az izmait, hanem kemény fizikai munkával. Nyáron általában félmeztelenül feszít és tökéletesen látszanak a szépen kidolgozott izmai. Otthon igazi ezermester, nem hív villanyszerelőt, ha egy körte kiégett, sőt szeret mindent ő maga kézben tartani.

Igazi kincs az áramszünetek idején.:)

Nem a divat megszállotja, viszont valahogy mindig megtalálja a hozzá illő, stílusos darabokat, ami általában a bakancs, kockás ing és farmer. Van egy enyhe szakálla, ami csak még szexibbé varázsolja a külsejét. Általában a lányokra sokkolóan hat a látványa.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!