Elkeserítő jelek, hogy a párod nem tudja, mennyit érsz valójában

Balatoni Dóra
Írta: ,
Elkeserítő jelek, hogy a párod nem tudja, mennyit érsz valójában

Kép forrása: picssr.com

Egy egészséges párkapcsolatban a partnerek kiegészítik és motiválják egymást. Nem szabad hagynod, hogy a partnered folyton lehúzzon. Lehet, hogy észre sem veszed, hogy az önbizalomhiányodat pont a párodnak köszönheted, ugyanis elejtett félmondataival és tetteivel azt jelzi, nem tudja értékelni azt, mennyire nagyszerű ember vagy. Ha a következő jelek ismerősek lesznek a számodra, akkor sajnos lehet, hogy mégsem a nagy Ő van melletted.

Lelombozza a lelkesedésedet Kép forrása: bohos.ca

Ugye, ismerős az a szituáció, hogy hirtelen eszedbe jut egy nagyszerű ötlet vagy egy terv és ettől olyan boldog vagy, hogy majd kiugrasz a bőrödből? Ilyenkor az ember úgy érzi, azonnal meg kell, hogy ossza gondolatait olyannal, aki fontos neki.

Egy egészséges párkapcsolatban a felek támogatják és ösztönzik egymást, ám ha azt látod, hogy a párod egyáltalán nem osztozik a lelkesedésben, sőt többnyire leszólja az ötleteidet, akkor nem csoda, ha rosszul érzed magad.

Természetesen nem kell mindig egyetérteni, de semmiképp nem szabad állandóan lelombozni a másikat.

Ha nálatok ez a helyzet, akkor ideje megbeszélned vele ami bánt, és ha nem találsz megértésre, akkor talán jobb elengednetek egymás kezét.

Titkokat tart Kép forrása: harpernoelphotography.com

Légy bármennyire introvertált vagy félénk, egy párkapcsolatban alapfeltétel, hogy a partnerek megbízzanak egymásban.

Azzal, hogy megosztod kedveseddel titkaidat, legbensőbb érzéseidet, nemcsak megtiszteled őt, hanem a kötődésedet, szeretetedet, szerelmedet is kifejezed vele.

Ez fordítva is így van, a párod megbecsülésének és bizalmának a jele, ha őszintén megnyílik előtted.

Amennyiben ez nem történik meg, annak az lehet az oka, hogy nem bízik benned vagy túl kevésre értékel, úgy gondolja, nem vagy elég jó arra, hogy elmondja neked a titkait. Ez egy idő után rossz hatással lesz rád is, fogy az önbizalmad és vitákra, veszekedésekre ad okot. Hidd el, jobb ezt elkerülni, a párod nincs tisztában vele, hogy mennyit érsz valójában!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!