Nem mindegy! Elkényelmesedtél vagy komfortosan érzed magad a párod mellett?

Szirák Viki
Írta: ,

Amikor azt hallod, hogy valaki elkényelmesedik a pasija mellett, neked is az jut eszedbe, hogy biztosan már nem tesz erőfeszítést a kapcsolatáért? Sokan teljesen félreértelmezik ezt a kifejezést, pedig valójában az, hogy kényelmesen tudsz viselkedni a párod mellett, egyáltalán nem negatívum!

Nem aggodalmaskodsz mellette Kép forrása: unsplash

Ugyanis az, hogy kényelmesen érzed magad a párkapcsolatodban, sok esetben nagyon jó dolog is lehet. Sőt, olyannyira előnyös, hogy akár még közelebb is hozhat titeket egymáshoz a pároddal.

A komfortérzet ugyanis azt jelenti, hogy többé már nem akadsz ki azon, ha hosszú idő után válaszol csak az üzenetedre. Valójában van, hogy még csak észre sem veszed, mennyi idő telt el az utolsó üzenete óta, mert nem a telefonodat nézted egész nap, kétségek között tengődve.

Helyette inkább éled az életed, magabiztosan, mert tudod, hogy amint lesz ideje, úgyis rögtön írni fog neked, és nem szándékosan ignorálja az üzenetedet.

Képes vagy megbízni benne annyira, hogy ne támadjanak kétségeid.

Meg mered mutatni önmagad Kép forrása: unsplash

Az, hogy komfortosan érzed magad a párkapcsolatodban, azt is jelenti, hogy képes vagy megmutatni a valódi énedet előtte, még a rosszabb napokon is.

Nem rohansz a fürdőszobába sminkelni, ha hallod, hogy nyílik a bejárati ajtó, és már nem töltesz el órákat azzal, hogy a hajadat igazgasd a tökéletes összhatásért.

Tudod, hogy ha meglát smink nélkül, a reggeli készülődés kellős közepén, ő biztosan akkor is imádni fog téged, függetlenül attól, az adott pillanatban épp hogy nézel ki.

Mert végre megtaláltad azt a társat, aki azért szeret, aki vagy!