Ez az a 4 szakasz, amin végig kell mennetek, ha életre szóló kapcsolatra vágytok

Kerekes Vivien
Írta: ,

Az erős, hosszú távú kapcsolatok nem potyognak az égből, és nem is kopogtatnak csak úgy az ajtódon; ahhoz, hogy egy szerelem sokáig tartson, többek között lelkesedésre, erőfeszítésre és elköteleződésre van szükség. Noha minden kapcsolat más, mégis akad néhány szakasz, amin át kell haladnotok ahhoz, hogy örökké együtt maradjatok!

A rózsaszínködös időszak Kép forrása: formulalubvi.com

Ez az időszak a pillangókról, libabőrről és 24 órás álmodozásról szól. Itt kerül sor az első randira, és mindenre, ami ezzel együtt jár, miközben folyamatosan egymással szeretnétek lenni.

Nincs olyan reggel, amikor nem hatalmas mosollyal az arcodon ébredsz, semmi sem tudja elrontani a kedved, és alig bírsz elaludni – de csak mert folyamatosan ő jár a fejedben.

Persze mindketten igyekeztek a legjobb formátokat hozni: nincsenek veszekedések, egyikőtök sem hibázik, csak a kémia és az a bizonyos szikra lebeg körül titeket, hiszen a szerelem ilyenkor tényleg vak!

Mindegy, milyen hosszú időt töltöttetek az első fázisban, visszatekintve ez sajnos mindig túl rövidnek tűnik. Előbb-utóbb ugyanis beköszönt a valóság, egy veszekedés vagy sértő kijelentés formájában, és azon kapod magad, hogy a barátnődhöz fordulsz tanácsért.

Először látod a párodat a varázslatos felhő és a tökéletesség nélkül, amivel felruháztad őt – hiszen valójában mindenkinek vannak hibái. És akkor felmerül benned a kérdés: vajon tényleg ő az Igazi számodra? Ez az a pont, ahol a legtöbb kapcsolat elbukik, hiszen megjelennek a kételyek, és hirtelen nem is vagytok olyan biztosak abban, hogy összeilletek. Ha pedig mégis, elég erősek vagytok ahhoz, hogy továbblendüljetek?