Mi van akkor, ha életed szerelme külsőre nem az eseted?

Berényi Nóri
Írta: ,

Különös dolog a szerelem, mert egyrészt biztosan akkor csap le rád, amikor nem számítasz rá, másrészt lehet, hogy korántsem olyan partnert kapsz magad mellé, mint amilyet megálmodtál. Viszont képtelen vagy azt a valakit elengedni, annyira vonzódsz hozzá és ugyebár a szívnek nem lehet parancsolni. De mit tehetsz akkor, ha a nagy szerelmed külsőre egyáltalán nem az eseted?

A nagy teszted Kép forrása: tumblr.com, brittanickel

Amikor a nagy szerelmed külseje eltér az ízlésedtől, az általában nem véletlen.

Ha elfogadod azt a tényt, hogy minden okkal történik, akkor sokkal könnyebb megértened ezt a helyzetet.

Valószínűleg meg kell tanulnod az elfogadást és meglátni mások valódi énjét. Sokan ott rontják el a dolgot, hogy mindenkiben a tökéletességet keresik, ami persze nem létezik.

Mérlegelned kell magadban, hogy mi a fontosabb… egy férfi, akinek egy kocka sem hiányzik a hasáról, vagy egy igazi társ, aki 80 évesen is megnevettet majd.

Tanulj meg elfogadni! Kép forrása: tumblr.com, 2septembrie

Ahogy azt az imént említettük, valószínű, hogy meg kell tanulnod az elfogadást, ami korántsem egyszerű dolog. 

Az elfogadás azt jelenti, hogy történjen bármi, minden úgy jó, ahogy van. Már nem ellenkezel, hanem elengeded az összes elvárásodat és csak sodródsz az árral, mert néha tényleg erre van szükséged.

Ne ideálokat kergess, hanem légy nyitott mindenkire és akkor biztos azt kapod, aki tökéletesen passzol hozzád.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019