Élet a megcsalás után: hogyan építsd újra a bizalmadat, ami elveszett

Berényi Nóri
Írta: ,
Élet a megcsalás után: hogyan építsd újra a bizalmadat, ami elveszett

Te képes lennél folytatni egy kapcsolatot úgy, hogy megcsalt a párod? Ha most a válaszod kapásból igen volt, akkor nehezítünk a kérdésen. Képes lennél úgy folytatni a kapcsolatot, hogy miután tudatában vagy annak, hogy megcsalt a párod, újra meg tudsz benne bízni, tudod ugyanúgy szeretni, mint előtte és nem felhánytorgatni neki folyamatosan? Ha a válaszod nem, viszont mindenképpen szeretnéd megpróbálni, akkor most neked szeretnénk ebben segíteni.

Hagyd a múltat Kép forrása: junebugweddings.com

Nehéz úgy folytatni egy kapcsolatot megcsalás után, hogy ne gondolj erre, mikor a párod túlórázik, vagy éppen csak a haverjaival ül be sörözni valahova, viszont a saját érdekedben is mondjuk, hogy, ha már döntöttél és megbocsájtottál neki, akkor magatok mögött kell hagynod a múltat.

Persze ehhez az is kell, hogy lásd a párodon a megbánást és érezd, hogy mindent megtesz azért, hogy visszanyerje a bizalmadat.

És, ha így tesz, akkor te nem emlegetheted fel neki minden egyes veszekedésetek folyamán a félrelépését.

Ugyanis ez azt jelenti, hogy te nem tudod ezt az egészet feldolgozni, elengedni, ilyenkor pedig értelmetlen folytatni bármit is. Nyilván úgy mondjuk ezeket, hogy kellő idő eltelt ahhoz, hogy képes legyél továbblépni.

Ami a legfontosabb: dönts! Kép forrása: foto-guru.com

Tegyük fel, hogy éppen most tudtad meg, hogy megcsalt a párod. Ekkor pedig két irányba indulhatsz el.

Vagy eldöntöd, hogy te egy ilyen tettet képtelen lennél megbocsájtani és ezzel örökre lezártnak tekinted a dolgot, vagy a nehezebb utat választod és megpróbálod újra felépíteni a bizalmat.

Ez pedig nem kis vállalkozás, viszont a döntésednek mindenképpen határozottnak kell lennie.

Az nem működik, hogy egyik nap elhajtod, másik nap pedig visszaengeded az ágyadba. Dönts bárhogy, de azt határozottan hozd meg!

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!