Hogyan ismerd fel a karmikus kapcsolatokat az életedben?

Berényi Nóri
Írta: ,
Hogyan ismerd fel a karmikus kapcsolatokat az életedben?

Kép forrása: India Earl Photography

Vajon te tudod, honnan jöttél, merre tartasz és miért azok az emberek vannak melletted, akik? Nos, sokan úgy vélik, hogy ezekre a kérdésekre a karma adhatja meg a válaszokat. Ahhoz, hogy mélyebbre áss az emberi kapcsolataid jelentőségében, meg kell tudnod, hogy pontosan miért váltak bizonyos személyek az életed részévé.

Mi is az a karma? Kép forrása: instagram.com, @ravivora

A karma szanszkrit szó, jelentéstartalmát tekintve a tett és következmény folyamatot takarja, vagyis azt, hogy minden egyes cselekedetünk meghozza a maga gyümölcsét. Akár jó irányba indulsz el, akár rosszba, a következmény mindig ott lesz a cselekvés után. A karma tanítása szerint addig vándorolunk életről-életre, ameddig azokat az erényeket el nem sajátíjuk, melyek tanulása miatt megszülettünk.

Az ind hagyomány szerint meglehetősen sok világ létezik, melyek közül a Föld korántsem a legtökéletesebb, viszont a legjobb „iskola” ahhoz, hogy bekerüljünk egy magasabb rendű világba. Egy-egy élet olyan, mint egy osztály. Ha megtanultad a leckét, akkor tovább léphetsz egy magasabb szintre.

Ki mint vet, úgy arat Kép forrása: frenchweddingstyle.com

Vagyis, ha te előző életedben például valakihez ártó szándékkal közeledtél, akkor biztos lehetsz benne, hogy ebben az életedben a karma gondoskodik arról, hogy kiegyenlítődjön a számla, és az adott személy megtaláljon téged. De ez így jó, hiszen te ez által tanulhatsz és fejlődhetsz a legtöbbet.

Nyilván nem a karma szabálya határozza meg a cselekedeteid többségét, de tartsd észben, hogy amit te adsz másnak (akár rossz vagy jó), azt garantáltan vissza fogod kapni az élettől. Ez persze a pozitív dolgokra is vonatkozik, sőt… ha te segítesz valakinek, akkor a karma gondoskodni fog róla, hogy te a tripláját kapd vissza. Lehet, hogy nem azonnal, de előbb vagy utóbb meglesz a jutalmad érte.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!