Élet a Tinderen túl – Mik azok a tematikus társkeresők?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Manapság már a társkeresők is annyira kinőtték magukat, hogy egyes portáloknak megérte tematikussá válni, azaz kizárólag egy adott csoportot megcélozni. De vajon milyen előnyökkel járnak ezek a weboldalak, és pontosan milyen tartalmakat jelölnek?

Milyen előnyeik vannak? Kép forrása: tumblr, 2septembrie

Míg egyesek rögtön átkattintanak a tematikus párkeresőkön, addig mások igenis izgalmasnak találják az ötletet – a portáltulajdonosok pedig épp erre építenek.

Mára kitisztultak az igények a párkereső weboldalak világában, hiszen már több mint 10 éve örvend népszerűségnek az online ismerkedés.

Bár a közösségi oldalak részben háttérbe szorította  a különböző párkeresők szerepét, még mindig sokan vannak, akik célzottan szeretnének rátalálni a nagy Ő-re.

Ha te is ebben a cipőben jársz, hatalmas segítség lehet számodra egy-egy tematikus oldal, hiszen így máris egy adott élethelyzetre, felfogásra, vagy éppen vallásra, életmódra szűkítheted a jelölteket. Lássunk egy csokorra valót a tematikus párkeresőkből!

Társkereső fogyatékkal élőknek Kép forrása: Pinterest, Sarah Hampsten

Fontos kezdeményezést tűzött ki maga elé a FETO.hu: ez az oldal Magyarországon elsőként kínál lehetőségeket fogyatékkal élőknek az ismerkedésre.

Utóbbi nem csupán a nagybetűs szerelem keresését takarja, az oldal készítői szívesen várnak mindenkit, akik levelező partnereket, barátokat keresnének maguk mellé.

Bármilyen fogyatékossággal is élsz, itt megértő fülekre találhatsz, ugyanis az értelmi- és testi fogyatékosság sem számít.

Sőt akkor is szeretettel fogadják az érdeklődésedet, ha olyan szerencsés vagy, hogy teljesen egészségesnek mondhatod magadat.

Mivel országunkban még mindig számtalan tévhit és előítélet övezi a fogyatékossággal élőket, ez a portál lehetőséget kínál arra, hogy eloszlasd a kételyeidet az új ismerősök segítségével.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019