Élet a megcsalás után. Így építsd újra a bizalmat, ami elveszett

Berényi Nóri
Írta: ,

Te képes lennél folytatni egy kapcsolatot úgy, hogy megcsalt a párod? Ha most a válaszod kapásból igen volt, akkor nehezítünk a kérdésen. Képes lennél úgy folytatni a kapcsolatot, hogy miután tudatában vagy annak, hogy megcsalt a párod, újra meg tudsz benne bízni, tudod ugyanúgy szeretni, mint előtte és nem felhánytorgatni neki folyamatosan? Ha a válaszod nem, viszont mindenképpen szeretnéd megpróbálni, akkor most neked szeretnénk ebben segíteni.

Ami a legfontosabb: dönts! Kép forrása: foto-guru.com

Tegyük fel, hogy éppen most tudtad meg, hogy megcsalt a párod. Ekkor pedig két irányba indulhatsz el.

Vagy eldöntöd, hogy te egy ilyen tettet képtelen lennél megbocsájtani és ezzel örökre lezártnak tekinted a dolgot, vagy a nehezebb utat választod és megpróbálod újra felépíteni a bizalmat.

Ez pedig nem kis vállalkozás, viszont a döntésednek mindenképpen határozottnak kell lennie.

Az nem működik, hogy egyik nap elhajtod, másik nap pedig visszaengeded az ágyadba. Dönts bárhogy, de azt határozottan hozd meg!

Ez igaz párkapcsolatra, de bármilyen más emberi kapcsolatra is.

Ha nem bízol meg valakiben, akkor már egy teljesen mindennapi beszélgetés során is a hazugságot fogod keresni a szavaiban.

Így pedig nem lehet életben tartani egyetlen kapcsolatot sem.

Ha úgy döntöttél, hogy folytatni szeretnéd pároddal a kapcsolatotokat, akkor bármennyire is nehéz, ezzel együtt jár az is, hogy újra meg kell bíznod benne.

Senki sem várja el tőled, hogy ez egyik napról a másikra történjen meg, viszont, ha újbóli bizalmat szavaztál neki, akkor ahhoz tartanod is kell magad.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019