Eláruljuk, mit néz meg egy pasi, amikor először felmegy a lakásodba

Kovács Andrea
Írta: ,
Eláruljuk, mit néz meg egy pasi, amikor először felmegy a lakásodba

Kép forrása: akmalkarim.com

Legyen szó egy tudatosan megszervezett randiról, vagy éppen egy egyéjszakás kalandnak induló románcról, biztosan te is kíváncsi vagy rá, mit néznek meg a srácok, amikor először feljutnak a lakásodba. Mi most megkérdeztük őket!

Háziállatkérdés Kép forrása: tumblr, elvenrealm

„Nem a lakás berendezésével kapcsolatos ugyan, de számomra lényeges pont, hogy a partneremnek van-e valamilyen háziállata, és ha igen, hogyan tartja.

Voltam már olyan nőnek a lakásában, akihez belépve azonnal megcsapott egy kellemetlen szag, ami zavarba ejtő és idegesítő volt – később derült csak ki, hogy hörcsögöket tart (a jelek szerint nem túl tiszta körülmények között).

Egyébként nincs bajom a háziállatokkal, sőt, általában pozitív dolognak tartom, ha egy nő felelősséget vállal egy apróság iránt, de csak akkor, ha ez nem megy a higiénia rovására, illetve nem túlságosan elfogult vele szemben.” – Attila (27), tolmács.

Rend és tisztaság Kép forrása: tumblr, gracelandyogi

„Nyilván annak függvényében nézek szét a lakásban, milyen körülmények között érkezünk oda, de ha van időm szemlélődni, számomra nagyon fontos szempont a tisztaság. Tudom, hogy sok férfi nem tart rendet az otthonában, de bátran állíthatom, legalább ennyi nő hanyagolja a takarítást, vagy éppen a mosogatást.

Szerintem sokat elárul valakiről, hogyan fogadja a vendégeit. Ha nem fontos számára, hogy az otthonában tisztaság uralkodjon, akkor valószínűleg más – számomra – lényeges tulajdonságai is hiányoznak.

Ráadásul a rumli láttán sajnos óhatatlanul eszembe jut, hogy mennyire lehet tiszta a hálószobája…” – András (32), pénzügyi tanácsadó.

Fókuszban

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

3 óriási tévhit a hurutos köhögéssel kapcsolatban

Okos tetőablak: együtt a kényelem és a funkció