El vagy havazva? 5 tipp, hogy legyen időd a kapcsolatodra

Stumpf Bea
Írta: ,

Neked is ismerős a helyzet, hogy sok a munka, néha előfordul túlóra is, jó lenne edzésre is eljutni, főzni kellene, de már rég kicsúsztál a nap 24 órájából és akkor még nem pihentél és a párkapcsolatodra sem szántál elegendő időt? Ne aggódj, attól mert elfoglalt vagy, még nem kell, hogy a kapcsolatod is rámenjen erre, lássuk, mi a megoldás!

Mindennapi apróságok Kép forrása: instagram.com

Amikor látod, hogy a párod is ugyanúgy el van havazva, mint te és alig tudtok együtt lenni, akkor az is segít, ha egy picit jobban odafigyeltek egymásra.

Amikor elintézed a napi bevásárlást, vigyél neki a kedvenc csokijából vagy vásárolj össze néhány hozzávalót egy romantikus vacsihoz, amit este együtt főzhettek meg.

Ez hasznos és egyben szuper közös időtöltés is, hiszen ennetek kell, még jobb, ha ezt egy programként fogjátok fel, nem valami kötelező dologként.

Kellemes és hasznos Kép forrása: honestlywtf.com

Ahogy enni is minden nap kell, úgy zuhanyozni és aludni sem árt.

Ezeket is csinálhatjátok együtt, és ugyan egy néhány perces zuhanyzás nem tűnhet soknak, mégis sokkal izgalmasabb és viccesebb, ha még a tus alatt is együtt vagytok.

Ha este általában csak beestek az ágyba és reggel korán keltek, akkor is érdemes a pihenőidőket és az éjszakákat is együtt töltenetek, még akkor is, ha az elalvás előtt csak néhány percet beszélgettek és kicsit intimebb hangulatba kerültök.

Az, hogy meghallgatjátok egymást és figyeltek az apróságokra, az mindennél többet számít!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019