Ebből tudhatod előre, hogy jó lesz-e együtt lakni a pároddal

Nagy Niki
Írta: ,

Nem egyszerű meghozni egy ilyen fontos döntést: fel kell adnod a korábbi életed, és egy teljesen újba belekezdeni azzal az emberrel, akit szeretsz. Vannak jelek, amikből leszűrheted, hogy működni fog-e az együttélés – ha ezek közül néhány igaz rátok, nagy kockázatot nem vállalsz az összebútorozással!

Ez az egyik legbiztosabb jele annak, hogy később sem lesz gond: ha már egyikőtök így is a fél életét a másiknál tölti, sok változás nem lesz a felállásban, maximum az, hogy egy-két nappal tovább kell ugyanott lennetek egy héten.

Ha rengeteg időt töltesz az ő lakásában, vagy fordítva, és úgy érzed, hogy már csak dísznek fizettek két külön albérletet, akkor biztosan nem lesz probléma.

Ezek azok, amelyekkel összeköltözés után az őrületbe kergethetitek egymást – viszont ha már korábban is tisztába kerültök velük, nincs mitől félnetek. 

Hiszen valószínűleg megszoktátok már, hogy a másik háklis arra, hogy az ágyban eszik valaki, vagy te képes vagy kiugrani a zuhanyzóból úgy, hogy még csöpög rólad a víz, és nem mész el otthonról úgy, hogy ne húznál ki mindent.

Ezek nem óriási problémák, de együttélésnél komoly konfliktust okozhatnak, de ha már tisztában vagytok a másik hülyeségeivel, könnyebb lesz azokat elviselni.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv