5 egyszerű érzelmi lépés ahhoz, hogy fülig beléd szeressen

Kovács Andrea
Írta: ,
5 egyszerű érzelmi lépés ahhoz, hogy fülig beléd szeressen

Kép forrása: India Earl Photography

Nemrégiben M. Gary Neuman, aki pszichoterapeutaként és híres szerzőként dolgozik az Egyesült Államokban, megosztotta az egyik magazinnal, hogy a szerelembeesés színfalai mögött található tudomány valójában nem is olyan bonyolult, mint azt sokan gondolták volna. Sőt, olyannyira nem, hogy az író szerint az alábbi öt nagyon is egyszerű lépéssel egy csapásra elérheted, hogy beléd szeressen a kiszemelted!

Legyél figyelmes Kép forrása: fabyoubliss.com

Azzal biztosan nem mondunk újdonságot, hogy az emberek szeretik úgy érezni, hogy a beszélgető partnerüket tényleg érdekli az, amit mondanak.

Valójában pedig ez olyan sokat számít az ismerkedés kezdeti (és egyébként későbbi) szakaszában is, hogy megkönnyítheted vele a szerelembeesést.

Azzal ugyanis, hogy kérdéseket teszel fel az aktuális témával kapcsolatban, és együtt érző vagy, bebizonyítod, hogy érdeklődsz a másik személy gondolatai és tapasztalatai iránt.

Mosolyra fel! Kép forrása: indiaearl.com

Köztudott tény, hogy nevetés és mosolygás közben sokkal vonzóbbnak tűnsz a környezeted számára; de azt gondoltad volna, hogy ezáltal sokkal könnyebben beléd is szerethet a kiszemelted?

A pszichoterapeuta szerint sokszor csupán ennyi a titok kulcsa – a vidámságnak köszönhetően ugyanis afféle „főnyeremény” hatását kelted, és sokkal szimpatikusabb leszel a randi partnered szemében is.

Arról nem is beszélve, hogy a te kedved is jobb lesz a nevetéstől!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv