Egyértelmű jelek, hogy egy megcsaló típussal randizgatsz

Kovács Andrea
Írta: ,
Egyértelmű jelek, hogy egy megcsaló típussal randizgatsz

Mindenki hallott történeteket, amikben az egyik fél félrelépése derült égből villámcsapásként érte a másikat. Bár biztos módszer nincs, van azért néhány jel, ami már az első pillanatban arról árulkodhat, hogy egy notórius félrelépővel van dolgod.

Narcisztikus személyiség

Az embertípus, akitől a magyarok nyilaihoz hasonlóan retteg a társadalom: ha ilyennel hoz össze a sors, jobb már az elején kihátrálni, vagy legalábbis tisztában lenni azzal, hogy mit veszel a nyakadba.

Jó, ha tudod, hogy ezekkel az emberekkel nem csak azért nehéz kapcsolatot fenntartani, mert túlságosan érzékenyek, rosszul viselik a kritikát, mindig magukat állítják a középpontba, és nem fordítanak figyelmet a másikra, hanem azért is, mert hajlamosabbak lehetnek a megcsalásra.

A narcisztikus jellem ugyanis önmagát, és a saját szükségleteit magasabb szintre helyezi a partnere boldogságánál – ez pedig azt jelenti, hogy ha megtalálja a kísértés, jó eséllyel enged neki, elvégre a saját boldogsága, pillanatnyi kielégülése mindenki másnál fontosabb.

A partnerének meg már eleve szívességet tesz azzal, hogy vele van…

Nem voltak hosszabb kapcsolatai

Szintén egy olyan jel, aminek az értelmezésével azért óvatosan kell bánni, hiszen számtalan oka lehet annak, ha valakinek korábban nem voltak hosszabb távú, jól működő kapcsolatai – még az is lehet, hogy egyszerűen csak az igazit kereste, aki éppen te leszel!

Ugyanakkor a viselkedését, személyiségét is figyelembe véve, más baljós jelek kíséretében az a tényező is árulkodhat arról, hogy a másiknak esetleg gondjai lehetnek az elköteleződéssel.

Ha a korábbi kapcsolatai azért értek véget, mert ő azonnal kilépett belőlük, amint energiát is kellett volna fektetnie a dologba, vagy mert sorozatosan megcsalta a partnereit, senkivel nem tudott kizárólagos kapcsolatot kialakítani, akkor lássuk be: van rá némi esély, hogy veled sem lesz ez másként.

Vagyaim.hu

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!