Ekképpen tarthatod meg egyéjszakás kaland után: tedd, illetve ne tedd

Kovács Andrea
Írta: ,

Akárhogy is tervezzük, időnként előfordul, hogy a vágyak felülírják az elképzeléseinket. Ezzel nem is feltétlenül van probléma, hiszen gyakran a spontán eseményekből sülnek ki a legjobb dolgok – ez igaz a párkapcsolatokra is. De mit tegyél, ha megtartanád a kaland után?

Nyomulás, követelőzés: ne tedd Kép forrása: indiaearl.com

Ha bármit is szeretnél tőle, a legeslegrosszabb, ha te kezdeményezel. Oké, az elején nem kellett túlságosan erőlködnie érted, de ez előfordul.

Azonban, ha az együtt töltött éjszaka után ismét te vagy az, aki a telefon után nyúl, akkor azzal teljesen elveszed tőle a kezdeményezés lehetőségét.

Márpedig, ha teljesen őszinték akarunk lenni, a felejthetetlen éjszaka után általában a férfiak azok, akik záros időn belül jelentkezni szoktak.

Ha ez nem történik meg, annak általában két oka van: vagy lett (volt) valakijük, vagy mégsem sikerült olyan jól az együttlét. Bármelyik is legyen, kettőtökre nézve nem szerencsés egyik sem.

Követelőzéssel, nyomulással aligha nyerheted el bármelyik férfi szimpátiáját, ebben a speciális esetben pedig borítékolhatod, hogy nem jutsz általuk előre.

Humor és visszafogott bók: tedd Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Mint minden esetben, úgy különösen a kínos helyzetek feloldásában jól jön a humor.

Nem muszáj semmi konkrétumot mondanod neki, mikor felébredtek, és zavartan egymásra bámultok.

Egy-egy mosoly, vagy nevetésbe burkolt gondolat kiválóan oldhatja a helyzetet.

A legjobb, ha ötvözöd az egészet egy bókkal, hiszen, ha nem csak megnevetteted, hanem a teljesítményét is dicséred, egész biztos, hogy feldobod a napját.

Ugyanakkor nem szerencsés arra utalnod, hogy életed legjobb numeráját töltötted vele, akkor sem, ha ez a helyzet.

Mindenki tudja, hogy a szex szoros kapocs, márpedig, ha egyértelműsíted nála, hogy hozzád bármikor mehet, nem fogja túlságosan törni magát azért, hogy lelki, szellemi szinten is kapcsolódjatok.