Egyedülálló anyuka vagy? Van remény az új szerelemre!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egyedülállóként szembenézni a mindennapok kihívásaival nem mindig könnyű, de még nehezebb akkor, ha már nem csak magadra kell gondolnod. A statisztikák szerint azoknak a házasságoknak, amelyeket a felek a húszas éveik elején kötnek, a fele válással végződik. Ha pedig a szerelem hevében nem csak esküt tettetek, hanem családot is alapítottatok, még nehezebb feldolgozni, hogy immáron egyedülálló anyaként kell érvényesülnöd. Ez viszont korántsem jelenti azt, hogy nem találhat rád újra a szerelem akár rövid időn belül is!

Szakíts időt a párkeresésre Kép forrása: stylisheve.com

Az első és egyik legnehezebb dolog, hogy a gyermeknevelés mellett a párkeresésre is időt szakíts valahogy.

Persze nem kell sürgetned semmit, mindenekelőtt gondold át, hogy mit keresel és mire vágysz. Ne az legyen az elsődleges szempont, hogy mindenáron találj valakit magad mellé.

Érdemes várnod addig, amíg a válás tortúrája lezajlik, hiszen az sosem egy kellemes időszak, és rányomhatja a bélyegét az új kapcsolatodra is. 

Szóval sürgetned nem szabad az eseményeket, de szép lassan ismét elgondolkodhatsz azon, hogyan tovább. Ez fontos, mert bár igaz, hogy több a felelősséged és a nehézséged, de hosszú távon neked és a gyermekednek is jót tesz, ha nem vagy egyedül.

Fordíts időt önmagadra is Kép forrása: flickr, Alexandra Cameron

Bizonyára megtépázta az önbizalmadat a válás, és amíg ez nem áll helyre, kicsi az esélye, hogy újból rád talál a szerelem. 

Természetes, hogy a legtöbb energiádat a gyermekedre fordítod, de az ő érdekében is fontos, hogy rendet tegyél magadban.

Vágj bele a régóta tervezett életmódváltásba, amivel egyszerre gyógyíthatod a testedet és a lelkedet is.

Valószínűleg nincs túl sok időd önmagadra, de amit idáig a házasságod megmentésére fordítottál, most felhasználhatod a magabiztosságod helyreállítására.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019