Egy kapcsolat titkai: Hova vezet, ha a másik után kutakodunk?

Berényi Nóri
Írta: ,

Az a helyzet, hogy a legtöbb nőben kódolva van a kíváncsiság és a kutakodás, amivel azért sok mindent elronthatnak egy párkapcsolatban. Nem mintha a férfiak szentek lennének, de valljuk be, ők jóval kevesebbszer bonyolítják túl a dolgokat. Ha azon kapod magad, hogy folyton a párod után kutakodsz, akkor mindenképpen fogadd meg alábbi tanácsainkat!

A bizalomról szól? Kép forrása: junebugweddings.com

Könnyű lenne lesarkítani arra, hogy nincs meg egy alapvető bizalom a két fél között, azonban a legtöbb esetben azt tapasztalom, hogy még egy olyan kapcsolatban is előfordul a kutakodás, ahol minden rendben van. És sokszor pont ez okozza a legnagyobb konfliktust a szerelmesek között.

A legtöbb nőnek komoly erőfeszítést igényel, hogy ne nézzen bele párja telefonjába, főleg, ha látja, hogy folyamatosan nyomkodja. Alig várja, hogy a pasi elmenjen fürdeni és akkor eljön az ő ideje.

Aztán szembesül azzal, hogy párja kódot tett a mobiljára, amivel gyakorlatilag megásta a saját sírját, hiszen jönnek a női agy kérdései: „Vajon mit akar titkolni előlem?”, „Biztos egy másik nővel beszélgetett”.

A lista végtelen hosszú, de sokszor mi nők reagáljuk túl a helyzetet.

Önbizalomproblémák Kép forrása: huffingtonpost.com

Amikor egy nő rendben van önmagával, akkor minden kerek egész az életében. Nem készíti ki a párját azzal, ha ő éppen elmegy a haverjaival szórakozni, vagy megnézett egy másik nőt az utcán.

Mert ebben az állapotban a nő kerek egész és nem csak egy másik ember fele. Vagyis a folyamatos kutakodás legtöbb esetben a nők önbizalomhiányáról szól.

Persze vannak olyan szituációk, amikor a másik fél tökéletes alapot ad a bizalmatlanságnak, de most arról beszélünk, amikor egy agyszülemény végtelen sztorikat kreál egy női agyban. Tehát először is tedd rendbe magad és figyeld meg, hogy elmaradnak a Columbo ösztöneid is.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019