Egy introvertált és egy extrovertált párkapcsolata. Vajon működhet?

Berényi Nóri
Írta: ,

Sokszor elmélkedünk azon, hogy vajon melyik állítás igaz. Az, hogy a hasonló hasonlót vonz, vagy, hogy az ellentétek kiegészítik egymást. Ezt nagyon nehéz lenne egy egyszavas válasszal eldönteni, viszont szeretnénk neked segíteni, hogy miként ugorj bele egy olyan párkapcsolatba, ahol a másik fél a te szöges ellentéted.

Kapcsolódhattok? Kép forrása: phototakes.net

Egyáltalán lehetséges az, hogy egy igazán extrovertált személyiségnek szemet szúrjon egy visszahúzódó, megfejthetetlen lélek? És persze fordítva is adódik a kérdés. Az ilyen mély érzésű embernek vajon szüksége van egy túlságosan magamutogató, öntörvényű társra?

A válasz pedig szerintünk egyértelműen igen.

Ugyanis az extrovertált személyiségek gyakran versenytársként tekintenek a hasonló beállítottságú emberekre és imádnak feltöltődni az introvertáltak társaságában.

Mit adhattok egymásnak? Kép forrása: telegraph.co.uk

Először is betekintést nyerhetsz egy olyan világba, ami kimozdít téged az eddig jól megszokott komfort zónádból.

Ha extrovertált személyiség vagy, akkor kezdetben lehet, hogy képtelen leszel megérteni egy introvertált embert, neked ők talán túlságosan furcsák, viszont ezzel párhuzamosan azt is érezni fogod, hogy nem bírsz nem a közelében lenni.

Ha pedig introvertált vagy, akkor egy extrovertált kiszakíthat téged az állandóból, a biztonságodból és megmutathatja, hogy nem biztos, hogy folyton befelé kell fordulnodü.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019