5 dolog, ami többé már nem számít, miután megtaláltad a lelkitársadat

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:
5 dolog, ami többé már nem számít, miután megtaláltad a lelkitársadat

Kép forrása: unsplash

Együtt lenni a lelkitársaddal, megtalálni azt a személyt, akivel minden hibátok ellenére is tökéletesen összepasszoltok, nem egyszerű. De ha a szerencsések közé tartozol, és megismered ezt az embert, egy idő után rájössz arra, hogy van pár dolog, ami soha többé nem számít már annyira, mint egykor.

Elég jó vagy-e

Biztosan neked is volt olyan párkapcsolatod, amiben folyton azon gondolkodtál, hogy elég vagy-e a párodnak. Hogy vajon nem vágyik-e többre, szebbre, jobbra, ami miatt folyamatosan úgy érezted, hogy muszáj még jobban igyekezned. Mindig tökéletesen kinézni, folyton jókedvűnek és nyitottnak lenni.

Amikor viszont megtalálod azt a személyt, aki a lelkitársad, mindez megszűnik létezni. Többé nem gondolkodsz azon, vajon elegendő vagy-e számára, mert ez már nem is kérdéses. Mellette biztonságban érezheted magad, teljes valódban!

2. Amikor csend lesz

Volt már olyan, hogy az első randikon egyenesen rettegtél attól, hogy majd nem lesz miről beszélgetnetek? Hogy egy ponton megszakad a beszélgetés, és másodpercekig ültök egymás mellett, néma csendben? Mindannyiunkkal megesett már! És ezért is olyan különleges pillanat az, amikor a lelkitársad belép az életedbe. Ez a személy ugyanis egy hullámhosszon van veled.

Olyan, mintha régóta ismernétek egymást, önfeledten tudtok beszélgetni, és tudod, hogy az a pillanatnyi csend inkább izgalmat rejt magában, és nem kellemetlenséget. Soha többé nem fogsz amiatt aggodalmaskodni mellette, hogy mi van, ha épp semmi nem jut eszedbe.

3. A korábbi exeid

Nem egyszerű kiverni a fejünkből az exeinket. Akaratlanul is ott van bennünk egy szakítás után a vágy arra, hogy megmutassuk nekik, milyen jól megvagyunk nélkülük. Nem akarjuk kitörölni őket az ismerőseink közül, mert szeretnénk, hogy lássák a csinos fotóinkat, a menő új állásunkat. Talán ez még akkor is ott motoszkál a fejedben, amikor már új kapcsolatban élsz valaki mással; örülsz, hogy látja a régi pasi, hogy te már továbbléptél.

Azonban amikor a lelkitársaddal vagy együtt, soha többé nem számítanak a régi szerelmek, expasik. Többé nem érdekel téged, hogy tudja-e, mit csinálsz vagy sem, mert eszedbe sem jut. Ezen a ponton már az új szerelmed a fontos, és nem is vágysz senki másra.

4. Kinek van igaza

Valószínűleg volt már olyan kapcsolatod, ahol komoly viták zajlottak le azért, mert mindketten az igazatokat akartátok bizonygatni. A lelkitársad mellett viszont rájössz arra, hogy ez egyáltalán nem fontos. Mit számít, hogy melyikőtöknek van igaza? Hiszen szeretitek egymást, és a kettőtök közötti nyugalom, béke, jó kapcsolat sokkal többet számít bármiféle konfliktusnál.

Ezért mindketten ugyanannyira hajlandóak vagytok engedni, néha csak azért, hogy a másik még boldogabb legyen. A lelkitársad ugyanis megtanít az önzetlen szeretetre!

5. Amikor nem együtt vagytok

Vannak napok, hétvégék amiket nem együtt töltötök, és ez így van rendjén. Az lenne a baj, ha sosem lennétek külön! Azonban míg más exekkel sokszor azon kaphattad magad, hogy idegeskedsz, vajon mit csinálnak, vagy épp kivel találkoznak, a lelkitársad mellett mindez teljesen megszűnik.

Persze alapjáraton tudod, nagyjából merre jár vagy mit csinál, de fel sem merül benned az, hogy esetleg aggódnod kellene bármi miatt, és üzenetekkel kellene bombáznod. Tudod, hogy megbízhatsz benne, és ezért nem érzed azt, hogy folyamatosan szemmel kellene őt tartanod. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!