9 dolog, amit a férfiak őrülten dögösnek találnak és te nem is tudsz róla

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Sosem szerettem az ajkaimat, az egész számmal nem voltam kibékülve. Az alsó ajkam túl vastag, a felső pedig vékony. Tinikoromban próbáltam mindig vastagabbra húzni szájkontúrceruzával, mondanom sem kell, legtöbbször úgy néztem ki, mint egy bohóc. Aztán egy nyári munkám alatt egy külföldi srác csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy szexi a szám és már tovább is ment. Én pedig ott álltam leesett állal, hogy a szám, amit én mindig utáltam, egy helyes srácnak tényleg tetszik?

Onnantól kezdve szerettem a számat, ez az odavetett, kedves megjegyzés teljesen megváltoztatta a hozzáállásom. Azóta jó pár kapcsolatom volt és szinte az összes barátomnál előfordult, hogy kaptam egy teljesen meglepő bókot a semmiből. Mert a nők igazából nem is feltétlenül tudják, a férfiak mit találnak izgatónak. Íme tíz példa, amikor szexi vagy, de nem is tudsz róla.

Sokkal többet foglalkozunk a testünkkel, mint amennyit kellene, és főleg sokkal többet, mint a férfiak.

Lehetsz akármilyen vékony, ha nem szereted a tested, nem fogsz vonzónak tűnni a fiúk szemében, míg ha esetleg van rajtad es kis felesleg, de elfogadod és büszkén viseled, ők is imádni fogják.

Mi azt hisszük, akkor lát minket a legdögösebbnek, ha felvesszük a legkihívóbb miniruhánkat és teljes puccba vágjuk magunkat, holott ha meglát az edzőszerkónkban, izzadtan, kipirult arccal, egyből levesszük a lábáról.

A sportos külső amúgy is hatalmas erény, ráadásul természetes, sminktelen, laza külsővel párosul, amitől igazán vonzók leszünk a szemében.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?