5 dolog, amit ne engedj meg egy férfinak se

Kovács Andrea
Írta: ,
5 dolog, amit ne engedj meg egy férfinak se

Senki sem tökéletes, így minden kapcsolatban kell hoznunk kompromisszumokat, ha pedig valakit igazán szeretünk, több dolgot is hajlamosak vagyunk elnézni neki – az alábbi dolgokat azonban semmiképpen sem szabadna megengedned a pasinak, bármennyire is szereted.

Kihasználás

Van, aki kifejezetten örömét leli abban, hogy például vacsorát készít a párjának, és hát lássuk be, az is ritka, hogy két ember teljesen egyformán házias, és adódhat úgy, hogy te vagy az, aki gyakrabban szedi be a zoknikat a szárítóról.

Ezzel még nincs is semmi baj, de azt azért ne hagyd, hogy szobalány legyél a saját otthonodban.

Csak azért, mert női testbe teremtett a sors, még nincs kőbe vésve, hogy csak te készítheted a reggeli kávét, neked kell elmosogatnod, és a te felelősséged, hogy mindig legyen tej a hűtőben.

Elvégre te sem várod el a párodtól, hogy minden villanykörtét kicseréljen helyetted.

Függőség

Egy ideális kapcsolatban egyformán támaszkodhattok egymásra, de nem biztos, hogy ugyanilyen jót tesz, ha hagyod, hogy függő helyzetbe kerülj a párodtól.

Akár érzelmi, akár anyagi függőségről van szó, jobban teszed, ha megpróbálod megőrizni a saját, biztonságot adó menekülőútjaidat.

Egy kapcsolatban persze mindenki azt reméli, hogy ezekre sohasem lesz szükség – hiszen miért is lenne? – mégsem tanácsos megengedni valakinek, hogy olyan helyzetbe hozzon, ahol nem tudsz nemet mondani.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)