10 dolog, amit csak az Igazi fog megtenni érted

Szirák Viki
Írta: ,

Nehéz megmondani, mi különbözteti meg az Igazit azoktól a személyektől, akikbe korábban szerelmes voltál. Egészen más kötelék alakul ki köztetek, képes vagy elengedni magad a társaságában, és érzed a szíved mélyén, hogy ti összetartoztok. Ha pedig ez tényleg így van, szerencsés vagy, mert az alábbi 10 dolgot csak a Nagy Ő fogja megtenni érted!

Bármennyire is természetesnek hangzik, hogy a párod minden döntésedben, karrierváltásodban támogat, meglepően kevés kapcsolatra igaz ez.

„Sokan ilyenkor nem a másikra gondolnak, hanem magukra: "vajon milyen hatással lesz mindez rám?" Noha ez is fontos, hiszen egy komoly kapcsolatban mindenkire hatással vannak a tettek, az Igazinak elsősorban a te boldogságod számít.”

Ha te szeretnéd magad kipróbálni valami újban, ő elmondja az őszinte véleményét, de miután meghozod a döntésedet, támogatni fog, akármit is választottál. Mert számára nem ő, hanem ti ketten vagytok igazán fontosak, együtt!

Hányszor találkoztunk már azzal, hogy valaki mond valamit, majd a szöges ellentétjét teszi meg. Vagy megígér valamit, amiről „véletlenül” teljesen megfeledkezik.

Bár ezek mind apróságok csak, de hosszú távon befolyásolják azt, hogy mennyire tudsz hinni az emberek szavának.

 Az Igazi viszont segít felépíteni ezt a megrendült bizalmat. Amikor ő mond valamit, bebizonyítja, hogy az úgy is lesz, és nem dobálózik valótlan ígéretekkel, csak hogy az adott pillanatban jó színben tüntethesse fel magát. Az ő szavára tényleg adhatsz!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!