7 dolog, amiket ha látsz egy férfi lakásában: azonnal menekülj

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
7 dolog, amiket ha látsz egy férfi lakásában: azonnal menekülj

Kép forrása: unsplash

Friss kapcsolat esetén sorsdöntő jelentőségű lehet, hogy mit pillantasz meg a párod birodalmában lépve. Csokorba szedtük azokat a dolgokat, amelyek láttán jobb, ha azonnal felveszed a nyúlcipőt – mert az udvarlóddal valami valószínűleg nem stimmel. Persze, nem kötelező megfogadni a tanácsunkat, de később jusson eszedbe: mi bizony szóltunk előre!

Egy szál matrac Kép forrása: Zveiger/depositphotos.com

Ha a pasid tegnapelőtt költözött be a lakásba, s még várakozik az ágykeret szállítására, akkor semmi probléma. Amennyiben viszont egészen egyszerűen nincs ágya, s neki tökéletesen megfelel hosszú távon egy matracon aludnia, olyan emberrel hozott össze a balsors, akiben az otthonteremtő hajlam és az igényesség gyakorlatilag nulla.

Tiniként izgalmas lehet ilyen körülmények között pihenni ugyan, de egy felnőtt férfi legyen már ennél kifinomultabb!

Végül komolyra fordítva a szót: nem arra buzdítunk, hogy búcsú nélkül szállj ki egy kapcsolatból, ha az előbbieket tapasztalod. Egy őszinte beszélgetést mindenképpen megér a dolog – ám a nyúlcipőt attól még jobb, ha kéznél, azaz lábnál tartod!

Gyógyszerraktár

Előfordulhat, hogy a párodnak olyan krónikus betegsége van, ami számodra szokatlanul nagy mennyiségű gyógyszer rendszeres szedésével jár. Természetesen ebben az esetben állj mellette és támogasd!

Ha viszont nyugtatókról, altatókról vagy egy ember számára szemmel láthatóan túl nagy mennyiségű bármilyen szerről van szó, akkor függővel, esetleg dílerrel van dolgod. Nem, ilyenek nemcsak a filmekben léteznek – mint ahogy a bűntársasság fogalma sem.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)