4 dolog, amiből a férfiak azt gondolják, hogy nyomulsz rájuk

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
4 dolog, amiből a férfiak azt gondolják, hogy nyomulsz rájuk

Kép forrása: jolopes/depositphotos.com

Nem szokatlan női tulajdonság a dolgok túlkombinálása. Jelen esetben az, hogy mikor vagy túl sok, vagy túl kevés a pasik számára? Nyilván minden ember más és más, de valljuk be, vannak olyan apró tényezők, melyek a férfiak számára egyértelmű jelek a részedről. A kérdés már csak az, hogy ezt pozitívan, vagy negatívan fogadják e majd.

Az érintés Kép forrása: cuded.com

Az érintés a legintimebb dolog, ami két ember között létrejöhet, így érthető, hogy a pasi egyből azt a következtetést vonja le, hogy nyomulsz rá, ha például beletúrsz a hajába.

Ez egy olyan női praktika tud lenni, amiért megőrülnek a férfiak, szóval nyugodtan élj vele, ha tudatni szeretnéd szimpátiádat a kiszemelt férfi felé. Viszont azt érdemes tudnod, hogy nem mindegy, hogy hol kezded az érintést.

Az előbb említett hajba túrás például egy finom, mégis nagyon szexi módja lehet vonzalmad érzékeltetéséhez, viszont, ha mondjuk a combját fogdosod, akkor egész más képet alakítasz ki magadról a pasi szemében.

Tudod, mindent a szemnek, semmit a kéznek (legalábbis az elején).

Követed őt Kép forrása: thesweetestthingblog.com

Az nagyon jó dolog, ha kiderítetted, hogy mi az áhított pasi törzshelye, mert így egyszer-egyszer eljátszhatod, hogy véletlenül betévedtetek oda a barátnőiddel, de ezt szigorúan csak egyszer lőheted el. Főleg akkor, ha azt látod, hogy a kiszemelted ennek nem annyira örül.

Vannak olyan bulik, ahol nem biztos, hogy veled szeretne lenni és ezt tiszteletben kell tartanod. Ahogy ő sem megy oda hozzád, mikor éppen csajos estét tartasz a barátnőiddel. Ha például meglátod, hogy valamilyen eseményre beregisztrált, akkor attól neked még nem kell egyből oda rohannod.

Ezzel a pióca hozzáállással csak még messzebbre taszítod azt a valakit, aki amúgy még a pasid is lehetne. Várd meg, míg elhív téged, utána viszont kötelező menned.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)