5 dolog, amiről a férfiak nagyon szeretnének beszélni, de nem mernek

Szirák Viki
Írta: ,

Mindegy, hogy csak pár hete randizgattok, vagy már évek óta együtt vagytok, még így is akadhatnak olyan dolgok, amikről a pasid ugyan szeretne beszélni, de nem igazán meri felhozni a témát. Most összegyűjtöttünk, mi lehet ez az 5 dolog!

A szexuális preferenciák mellett a legtöbb pasi arról sem mer beszélni, hogy pontosan mit gondolsz a teljesítményéről a hálószobában.

Természetesen a reakcióidból le tudja szűrni, hogy mennyire vagy elégedett vele, de azért időnként tőled is szívesen hallaná; azonban kerek-perec megkérdezni valószínűleg nem fogja.

Hiszen fél attól, hogy esetleg félreértett téged, vagy túl sok kritikát kap, és kiderül számára, hogy mégsem olyan nagy lepedőakrobata, mint azt addig remélte.

Ezen pedig nem sokat segít az, hogy a filmek hatására a nők jelentős részénél magasabbak lettek az elvárások, így még nagyobb kihívás számukra mindez.

A férfiak jelentős része szereti megtartani magának a problémáit, és ha nehezebb időszakon mennek keresztül, azt is inkább eltitkolják a párjuk elől. Ez lehet bármi: karriergondok, családi viták, egészségügyi problémák...

Van, hogy csak úgy tesznek, mintha nem viselnék meg őket különösebben a történtek, de közben mégis nagyon sokat rágódnak rajta.

Ha úgy érzed, hogy valami bántja a pasidat, ne hagyd rá a dolgot!

Inkább türelmesen ülj le mellé, és add tudtára, hogy meg szeretnéd őt hallgatni, és előtted nincs miért titkolóznia.

Előbb-utóbb biztosan megnyílik előtted, és hálás lesz, amiért ott voltál mellette.