Cukinak titulált dolgok, amiket sok férfi megtesz, de valójában nagyon károsak

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Amikor egy kapcsolat kezdetén jársz, a rózsaszín köd miatt könnyen lehet, hogy nem látod tisztán, mit miért csinál a másik. Ezért kimondottan imponál számodra, hogy például féltékenykedik egy-egy ismerősödre, mert ebből látod, mennyire oda van érted. A helyzet viszont az, hogy ezek az aranyosnak titulált dolgok egyáltalán nem előnyösek a kapcsolatotokra nézve...

Féltékenykedik Kép forrása: unsplash

Amikor először lesz féltékeny egy ismerősödre, valószínűleg neked is tetszik, hiszen így biztos lehetsz abban, hogy tényleg oda van érted. De aztán amikor ez nem ér véget, és a srác minden haverodra, munkatársadra féltékennyé válik, az már egyáltalán nem egészséges.

Minden ártatlan mondat mögé valami mást lát be, és teljesen kiakad, ha valakivel elmész meginni egy kávét. Szépen lassan megpróbál elzárni téged a fiú barátaidtól, még akkor is, ha ezt nem mondja ki nyíltan.

A féltékenykedésnek is van egy határa, ha pedig a srác lehetetlen indokokon is megsértődik, valószínűleg nem is veled, hanem inkább az önbizalmával vannak problémák.

Sokan tartják aranyosnak azt, ha a pasijuk nagyon védelmező velük szemben, ám ez valójában egyáltalán nem pozitívum.

Például a pasi a társaságokban minden hozzátok intézett kérdésre válaszol, csak hogy neked ne kelljen megszólalnod, és ne érezd magad kellemetlenül.

Ha megpróbál téged "megóvni" egy-egy ismerősödtől, aki (szerinte) láthatóan csak rosszat akar neked, és inkább meggyőz téged arról, hogy ne menj el otthonról. Mondván, hogy csak jót akar neked, és nem szeretné, hogy bármiféle bajod essen; ezáltal viszont elzár téged szép lassan mindentől és mindenkitől.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!