Mi a szerelmed csillagjegye? A nektek való legjobb kapcsolaterősítő programok

Stumpf Bea
Írta: ,
Mi a szerelmed csillagjegye? A nektek való legjobb kapcsolaterősítő programok

Kép forrása: Seattle Engagement

Akár hiszel a horoszkópban, akár nem, az tény, hogy egyes csillagjegyek alapjellemzői meghatározhatók az alapján, hogy melyik évben, mikor születtek. Ha úgy érzed, hogy a pároddal rátok férne egy kis izgalom, egy kis frissítés, mert már kimaxoltátok a mozis, főzős, sétálós, strandos programokat, akkor van néhány ötletünk számodra. Lássuk csillagjegyekre leosztva, hogy kivel milyen programot érdemes szervezned.

Vízöntő        Kép forrása: vineandlight.com

Ha a párod vízöntő, akkor törekedj arra, hogy mindig kreatív és izgalmas programokkal lepd meg.

Mivel a vízöntők általában szeretik a meglepetéseket és azt, ha pezseg az élet, ezért szuper ötlet, ha összecsomagolsz néhány ruhát, bedobod a kocsiba, és elindultok valamerre vagy spontán felültök egy repülőgépre és csaptok egy hosszúhétvégét valahol.

Ha a párod nem a szavak embere, akkor se ijedj meg, a tetteivel biztosan kimutatja majd, hogy mennyire értékeli majd az erőfeszítéseidet.

Halak Kép forrása: 3bluenights.tumblr.com

Mivel a halak elég érzelmes és általában szívből cselekszik, ezért ha valami extra programot szeretnél szervezni, akkor fontos, hogy ha pihenésről van szó, akkor is valami hasznossal üssétek el az időt.

Ez lehet egy közös nap egy állatmenhelyen önkénteskedve, lehet egy szedd magad program egy nyári délutánon vagy egy IKEA nap, ahol kiélhetitek a kreativitásotok úgy, hogy közben számos hasznos dolgot is kipipáltok.

Ezek a programok azért jók, mert nem csak kizökkent titeket a napi rutinból, de sokkal közelebb is hoz majd titeket egymáshoz.

Mivel a halak elég hullámzó, ezért érdemes odafigyelned, hogy mikor milyen jelzéseket ad, és ha úgy látod, hogy kicsit lankad a jókedve, akkor mindig legyen valami a tarsolyodban, amivel feldobhatod!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!